Teljes körû kínálat egy nehéz helyzetben

Agro Napló
Lehet magas, lehet alacsony, féltörpe. Lehet hagyományos és lehet herbicid toleráns is. Mindezek Pioneer repcék, amelyek a hibridek piacán elsõ helyen állnak Magyarországon. A piacvezetõ pozíció arra kötelez bennünket, hogy a gazdák számára a lehetõ legjobbat nyújtsuk holnap és holnapután is. Készüljünk fel a 2012-es repcevetésekre természetesen Pioneer hibridekkel. Megéri közülük válogatni.  


 

 

Mostanra beérett az a fejlesztői munka, amit a repcében komoly hagyományokkal nem rendelkező, de annál tudatosabban fejlesztő Pioneer befektetett az elmúlt 22 évben. 2012-re piacvezetők lettünk Magyarországon a hibridpiacon. Ennek a munkának talán a legfontosabb eleme, hogy évekkel ezelőtt feladtuk a fajták nemesítését és kizárólag hibridekre kezdtünk koncentrálni.

 

 


 

 

Ha végignézünk az utóbbi időszak legfontosabb eredményein, igazán jól látszik vállaltunk elkötelezettsége nemcsak a kukorica és napraforgó, hanem a repcetermesztők iránt is:




- Már több mint 15 éve megoldottuk az OGURA-INRA hibridek magas glükozinolát tartalmának problémáját. 



- Féltörpe hibridjeink az évről évre növekvő népszerûségnek örvendő MAXIMUS® hibridek, melyek egyedülálló, máshoz nem hasonlítható termékek a piacon. 



- A világon elsőként vezettük be a Clearfield® technológiát őszi káposztarepcében. 



- Hibridjeink olajtartalmát, állóképességét és megbízhatóságát a gazdák az eddigi legmagasabb szinten ismerték el 2011-ben (Kleffmann).

 

 

 


A jelenleg elérhető legszélesebb választékunkból mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Kezdve a kitûnő ár-érték arányú D01-es és W10-es hibridekkel, folytatva a kihagyhatatlan, mindig megbízhatóan teljesítő D03-mal és W14-el, valamint a jelenleg legértékesebb D06-os és az új W21-es hibridekkel. A Clearfield® technológiájú hibridek közül pedig (PX100CL, PT200CL) a herbicid toleráns gyomirtást választó repcetermesztők választhatnak.

 

 

 


 

 

Bízunk benne, hogy sikerült meggyőznünk a Pioneer repcenemesítés eredményeiről. Arra bátorítjuk, hogy válasszon kínálatunkból, szeretnénk mi is az Ön a sikereinek részese lenni!

 



Dr. Piukovics László

Olajnövények termékmenedzsere

Kelet-Európa

 

 


  

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?