Austro Diesel - 30 éve szolgálja a jövõt

Agro Napló
Ma a Massey Ferguson az Austro Diesel segítségével Közép-Európában olyan erõs, mint még korábban soha. A generációk óta világklasszis márka erõssége az igen széles termékválaszték mellett a cégfilozófiában rejlik: többet kínálni a vevõnek, mint egyszerûen csak egy gépet.  

Az Austro Diesel széles körû vevőszolgálatának köszönhetően a Massey Ferguson partnerek már a vásárlást megelőzően kiváló szaktanácsadásban részesülnek, a vásárlást követően pedig a létező legjobb támogatásból profitálhatnak. Ahogy azt a cég SUPERIOR DNA és a PURE GOLD kampányai is bizonyítják: „110 százalékos” szervizszolgáltatást kínálnak minden Massey Fergusonhoz. Az Austro Diesel három évtizedes munkájában a jövőbe vetett hittel következetesen törekedett a mezőgazdasági gépek forgalmazásának és szervizelésének tökéletesítésére, ezzel is hozzájárulva a „Jövő tudása” megalapozásához, amely a cég hosszú távú sikerességének a záloga.

 

 

 


 

 

 



A Massey Ferguson értékesítői hálózata ma több mint 140 országban van jelen 2700 független kereskedővel – meghatározó tényezőjeként a világ mezőgazdasági gépforgalmazását. Ebben a forgalmazói szervezetben az Austro Diesel már korábban kiemelkedően jó hírnevet szerzett magának: 2006-ban a Massey Ferguson kitüntette az egész világon az egyik legjobb értékesítő partnereként. Az 1982-ben megalapított Austro Diesel irányadó márkája egyébként a kezdetektől fogva a Massey Ferguson, amelynek kizárólagos forgalmazói jogát 1999-ben kapta meg Csehországban és Szlovákiában, 2003-ban Magyarországon, majd 2006-ban Romániában is. Ezzel, az osztrák piaccal együtt 5 közép-kelet-európai országot lát el a piros márka gépeivel.



Az Austro Diesel sikere a tradícióból ered, hiszen a cég minden egyes alkalmazottjának erősségei – minőség, innováció, jövőkép, szakértelem, megbízhatóság, bizalom, tradíció, partnerség és stabilitás – visszatükröződnek a vállalkozás értékeiben. S éppen ez az értékrend képez egészséges alapot a hosszú távú sikerekhez. A jövő legjelentősebb kihívásaira, mint az árak szerepére, a klímaváltozásra, a társadalom igényeire valamint a szociális változásokra az agrárágazatnak sürgetően és folyamatosan kell reagálnia. A jövőbeni európai agrárpolitika céljai az erős versenyképességû agrártermelés, a természeti forrásokkal való tartós bánásmód és a kiegyensúlyozott területi fejlesztés kell legyen – ehhez pedig olyan szakértelemre, technikára és technológiai háttérre van szükségük a mezőgazdaság kis- és nagyüzemeinek, amelyek az egyre erősödő versenyben a megmaradást szolgálják.



Az Austro Diesel a jövő elkötelezettjeként éppen arra fókuszál, hogy mindig a legjobb terméket biztosítsa és a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatást nyújtsa. A cég eddigi története jól illusztrálja, hogy a vállalat életében mindig is a magas színvonalú szakmai hozzáértés, a maximális piac- és vevőorientáltság, az ügyfelekkel, a forgalmazó partnerekkel és szállítókkal való élénk üzleti partnerség áll a szolgáltatásuk középpontjában. Az ágazatban ma a Massey Fergusoné az egyik legjobb alkatrészellátás, és megbízhatóan mûködik az eladás utáni támogatás is. A 2011-es év legjobb kereskedői jutalmazottjai sorában idén hazánkból a Két-Kata Kft. és a Magtár Kft. részesült elismerésben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!