Új szolgáltatással jelentkezik a HUNTRACO Rt.

Agro Napló
1999-ig gyakorlatilag nem változott a Huntraco által kínált termékkör. Most azonban új szolgáltatásunk – a RENTAL STORE – megjelenésével egyre gyakrabban halljuk a Genie, Honda, Weber stb. márkaneveket.
Mi is az a Rental Store?

Az elmúlt évek hazai és nemzetközi tapasztalata azt mutatja, hogy a globalizáció erősödésével, az Internet megjelenésével egyre nagyobb a verseny nemcsak a hasonló profilú magyar cégek között, de könnyebbé vált a külföldi cégek megjelenése is a magyar piacon, illetve a magyar vevők kapcsolatfelvétele külföldi cégekkel.
Ezért olyan széleskörû és magas színvonalú szolgáltatásokat kell nyújtanunk vevőinknek, amellyel sem belföldön, de különösen külföldről nem tud senki versenyezni. Szolgáltatások alatt ebben az esetben nemcsak a hagyományos szolgáltatásokat, úgymint alkatrészellátás és szerviz, kell érteni, de ide tartozik az is, hogy az a vevőkör, piaci szegmens, amit mi kiszolgálunk lehetőleg minden igényére, problémájára megoldást találjon a HUNTRACO-nál. A külföldi tapasztalat azt igazolja, hogy egyre több felhasználó ismeri fel a bérletben rejlő számos előnyt. A Rental Store célja, hogy az általunk kiszolgált iparágaknak teljes termékskálát ill. eszköztárat biztosítson, mindent, amire partnereinknek szüksége lehet, egy helyen kaphassanak meg. Kicsit leegyszerûsítve az új szolgáltatásnak építőipari szupermarketként kell mûködnie. Ezért a Rental Store ajánlatában megtalálják a Caterpillar gépeken kívül más gyártók termékeit is. Természetesen ezt a választékot is folyamatosan bővíteni kívánjuk. A Caterpillar ebben az üzletágban sem engedheti meg magának, hogy piacvezetőnél rosszabb helyezése legyen. 2000 végére már 900 Rental Store mûködik világszerte. Ebben az évben ezek száma tovább gyarapodik. Reméljük, hogy hazánkban is, hiszen tervünk az, hogy országszerte több Rental Store-t nyitunk.

CATERPILLAR gépkezelői verseny, 2001

Mindössze 3 éves múltra tekint vissza, de az már biztos, hogy évről-évre megrendezésre kerül majd Malagában az európai CATERPILLAR gépkezelők versengése.
Biztosíték erre az a lelkesedés, mellyel a verseny meghirdetését fogadják világszerte mindazok, akik tapasztalatot szereztek a munkagépek (elsősorban a Caterpillar munkagépek) üzemeltetésében.
A mezőny nemzetközi, minden CAT dealer benevezheti azokat a gépkezelőket, akik a legjobbnak bizonyultak a hazai megmérettetés alkalmával.
Ebben az évben a Caterpillar gépkezelők országos versenyét a HUNTRACO Rt a gödöllői Mûszaki Intézettel karöltve rendezte meg Gödöllőn az Intézet területén. Az augusztus 27-i héten zajló országos elődöntők során ebben az évben a versenyzőknek a kis CAT gépekkel kellett számot adni tudományukról.
Az idei versenyen a kis CAT gépek kaptak hangsúlyt. A versenyfeladatokat a jelentkezők csak a helyszínen ismerhették meg. Benevezhetett a versenyre mindenki, aki rendelkezik gépkezelői oklevéllel és némi tapasztalattal.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!