Melyek az I. osztályú nyers kecsketej minõségi követelményei?

Agro Napló
Az I. osztályú nyers tejnek számos tulajdonságnak (érzékszervi, fizikai és kémiai), valamint követelménynek kell megfelelnie.
Külső jelleg: fehér szín, egynemû, látható elváltozásoktól mentes. Szag: Jellegzetes, idegen szagtól mentes. Íz: Jellegzetes, idegen íztől mentes. Tisztaság: Idegen anyagtól, szennyeződéstől mentes. A tejalkotórészek mennyisége: természetes összetételnek megfelelő legyen. Sûrûség: 20 °C-on: legalább 1,028 g/cm3 Savfok, vagy pH érték: legfeljebb 7,05/6,6-6,8 Fagyáspont: - 520 °C, vagy ennél alacsonyabb hőmérséklet Mikrobaszám:
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hódít a szermaradvány mentes jelölés

Hódít a szermaradvány mentes jelölés

Egy felmérés szerint a franciák 79 százaléka úgy véli, hogy az élelmiszerek árthatnak az egészségüknek. Ez csak tovább ösztönözte, hogy az egyik legna...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK

Mit érlel a gyümölcs?

A kertészeti ágazat egyre erősödő polarizáltsága, útkeresése mindenkit érintő, sok tanulsággal szolgáló folyamat.

KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?