2024. május 5. vasárnap Györgyi

Nobili szár- és nyesedékzúzók

Agro Napló
A Nobili cég 127 féle különbözõ rendeltetésû szár- és nyesedékzúzót gyárt a legkülönbözõbb igényeknek megfelelõen. Így kínálatából csak a legfontosabb családokat ragadnánk ki.
TL széria: A fûfélék és a szálas kultúrák mûvelésére, illetve parkosított területek ápolására. Mind hátsó, mind front függesztésû változatban kínáljuk a felhasználóknak. Könnyû felépítésû gépek 120-150-180 cm munkaszélességgel. Szabadonfutós hajtómûvel és többféle lengőkéssel ajánljuk.
BNE széria: Többcélú, erős vázszerkezetû gép, amely a vékonyabb ágak aprítására szolgál, így elsősorban szőlő ültetvények és intenzív gyümölcsösök nyesedékeinek zúzására. Emellett kiválóan alkalmas szántóföldi kultúrák zöld lombozatának eltávolítására is. Munkaszélességük 150-180-210 cm. Hidraulikus eltolási lehetőséggel.
BNU széria: Többcélú, robosztus vázszerkezetû gép. Nagyobb vastagságú gyümölcsfanyesedék, szőlővessző, gabona, kukorica és napraforgó szárzúzására. A gépek igény szerint nyitható házzal készülnek, melyhez rendterítő opcionálható. Munkaszélességük 125-140-160-195 cm.
VKM széria: Széles körben alkalmazható gépek, de elsősorban a nagymennyiségû zöld lombozat eltávolítására szolgálnak. Nagyteljesítményû gépek, rendkívül jól kihasználhatóak a rét-legelő hasznosításánál, illetve a mûvelés alól kivett területeken, valamint a szántóföldi kultúrák betakarítás utáni aprításában. Munkaszélességük: 210-240-280-305 cm.
BNG széria: Többcélú, rendkívül erős vázszerkezetû gépek, melyek kukorica, gabona, napraforgó, cukorrépa tarlók zúzására szolgálnak. Egy és két forgódobos kivitelben készülnek. Munkaszélességük: 230-270-305-450-630 cm.
TB széria: Többfunkciós, szögben állítható mûvelő elemmel szerelt kivitelben készül, így elsősorban árokpartok, gát és töltésoldalak felületeinek karbantartására szolgál. Ezek mellett kiválóan alkalmas a bakhátasodott gyümölcsfák soralj mûvelésére. A gép állítási lehetősége akár parkok sövényeinek függőleges nyírását is megoldja.
Goldoni: A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat a két kisebb teljesítményû traktorunkra, a BASE 20, illetve EURO 30 RS típusokra, melyeket egy korábbi megjelenés alkalmával már ismertettünk. Most egy újabb családdal szeretnénk megismertetni Önöket: a MAXTER W 60 RS és MAXTER W 70 RS típusokkal. Ez a traktorcsalád az elöl és hátul azonos köpenyméretû traktorok közé sorolható. Motorteljesítményük 50 és 70 LE, 16/16 sebességfokozatú, irányváltós váltóval szerelt hajtómûvel és természetesen összkerékhajtással. Kardánjuk 540/750 f/min. A gépek kabinnal is rendelhetők, három komfortfokozattal. A traktorokhoz elektro-hidraulikus kardánkapcsolás, és szintén elektromosan vezérelt 3. ponti vezérlés kérhető. Áruk rendkívül kedvező a korábban említett két típushoz hasonlóan. Ezek az erőgépek 50 illetve 70 LE-s teljesítménnyel kabin nélkül 4-4,5 mFt-ért megvásárolhatók, 5 féle köpenyméretből választhat a tulajdonos.
-PR-
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Az időjárás miatt szűkös lett a tavalyi termés, ezért jóval magasabb a burgonya ára, és nem is várható jelentős csökkenés.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!