Továbbra is igényelhető az EKV-támogatás

Agro Napló
A palyazat.gov.hu honlapon megjelent tájékoztatás szerint ismét módosult a VP4.-15.1.1.-17 kódszámú, „Erdő - környezetvédelmi kifizetések” című pályázati felhívás dokumentációja – adta közre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A köztestület emlékeztet: a pályázat tavaly májusi ismételt megnyitása fontos lépés volt, mert így hosszabb megszakítás nélkül folytathatóvá váltak az ÚMVP időszakban megkezdett, és már éppen lejáró Erdő-környezetvédelmi projektek.

Ennek a folyamatnak fenntartása az idei évben is fontos szempont. Ráadásul most, a 2020 utáni európai uniós költségvetés és a közös agrárpolitika (KAP) reformjának elhúzódó tárgyalásai miatt, az unió agrár- és vidékfejlesztési támogatáspolitikában átmeneti időszakra kell készülni –hívja fel a figyelmet a NAK. Mindezen körülmények miatt az Agrárminisztérium (AM) a szóban forgó felhívás további meghosszabbításáról döntött.

A jelenlegi módosítások alapján tehát a következő új határnapok kerültek meghatározásra: 2021. február 28.; 2021. április 30.; 2021. június 30.; 2021. augusztus 31.; 2021. október 31.; 2021. december 31. A módosított pályázati dokumentáció palyazat.gov.hu weboldalon érhető el – olvasható az ismertetőben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!