Zérótól a precíziós gazdálkodásig – Nézzük a gyakorlatot

Agro Napló
Megjelent a ,,Zérótól a precíziós gazdálkodásig – Nézzük a gyakorlatot" című kiadvány, amely egy precíziós gazdálkodással végigvitt teljes kukoricatermesztési ciklus tapasztalatait mutatja be. A kiadvány megjelenését a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az OTP Agrár főtámogatóként segítette.

Napjainkban állandó beszédtéma a precíziós gazdálkodás, a nem túl távoli jövő gazdálkodási formája. Tudjuk, ami ma a jövő, az holnap a jelen! Az Agro Napló a korábbi években kiemelt figyelmet fordított a témakör részelemeinek tárgyalására, azonban az elmúlt esztendőt kizárólag a gyakorlati tapasztalatok összegyűjtése jellemezte.

2016-ban egy konzorcium egy kukoricatermesztési cikluson keresztül vizsgálta és végezte el a precíziós gazdálkodás megvalósításához szükséges feladatokat, amelyhez szervezőként és kommunikációs csatornaként az Agro Napló is csatlakozott. Sorozatból kinőve megszületett a „Zérótól a precíziós gazdálkodásig – Nézzük a gyakorlatot” című kiadvány.

Elkészítéséhez a közreműködők mellett a kiadó elnyerte a mezőgazdasági szervezetek, a GOSZ, a MEGFOSZ és az AGRYA támogatását, valamint az OTP Agrár és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főtámogatóként álltak a kiadvány mellé.

Jó szívvel ajánljuk olvasásra e gyakorlaton alapuló tudásbázist! A kiadvány  lapozható formában való megtekintéséért kattintson az alábbi képre!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Választott már kukoricát?

Választott már kukoricát?

Figyelmébe ajánljuk legújabb kiadványunkat, melynek címe Ígéretes kukorica portfóliók 2020 + növényvédelmi és tápanyagtippek.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!