Ne hagyja ki a megfelelő startot….. DR GREEN Start a kalászosokban!

Ne hagyja ki a megfelelő startot….. DR GREEN Start a kalászosokban! (x)

PR
A kalászosok és az őszi káposztarepce tavaszi indításhoz meghatározó a foszfor hatékony adagolása. A foszfor a növények energiaháztartásának fontos makroeleme, amely meghatározza a gyökértömeg kialakulását és a bokrosodás mértékét. A területekre első fejtrágyaként kijuttatott nitrogén mellett fontos a növények mikroelem-ellátottsága is. Ebben az időszakban elsősorban a vas, a mangán és a réz mikroelemek szükségesek a növény zavartalan fejlődéséhez. Ezen elemek hatékony utánpótlása lombtrágyázási technológia alkalmazásával valósulhat meg.

A DR GREEN termékek alkalmazása jelentősen segíti a kalászos növények vegetatív és generatív növényi részeinek optimális fejlődését.

A DR GREEN Start 120 g/kg nitrogént és 600 g/kg foszfort tartalmaz, amely a tavaszi induláskor nagymértékben segíti a növények fejlődését. A DR GREEN Gabona a kalászos növények számára fontos mikroelemeket tartalmazza, amelyben a réz (50 g/kg) és a mangán (80 g/kg) is egyedien magas hatóanyag-tartalommal van jelen.

A DR GREEN termékeket a növényvédelmi kezelésekkel technológiában a következők szerint alkalmazzuk:

A kalászosok javasolt DR GREEN technológiájaA kalászosok javasolt DR GREEN technológiája

 A DR GREEN technológiai alkalmazásával 5–8%-os kalászhossz-növekedést tapasztaltunk. A kalászok tömege átlagosan 4-5%-kal volt magasabb a kezeletlen növényekhez viszonyítva.

A DR GREEN Gabona + DR GREEN Start, valamint a DR GREEN Gabona + DR GREEN Energy kezelés 7%-kal növelte a fehérje-, 12%-kal a sikértartalmat, és 21%-kal a Zeleny-számot.

A DR GREEN technológiák a fehérje-, sikértartalmat és a Zeleny-szám értékét is növelték. (Forrás: Növénypathyka Kft., Kaposvár)A DR GREEN technológiák a fehérje-, sikértartalmat és a Zeleny-szám értékét is növelték. (Forrás: Növénypathyka Kft., Kaposvár)
A DR GREEN technológia alkalmazása június 22-én is vitálisabban tartotta az állományt, így a növények jobban tolerálták a stresszhatásokat (Növénypathyka Kft., Kaposvár, 2022. 06. 22.)A DR GREEN technológia alkalmazása június 22-én is vitálisabban tartotta az állományt, így a növények jobban tolerálták a stresszhatásokat (Növénypathyka Kft., Kaposvár, 2022. 06. 22.)

A termékekben lévő oldódási aktivátor a DR GREEN termékek tökéletes oldódási folyamatát biztosítja, míg a pH-stabilizátor a permetlé megfelelő kémhatásának (4,0–4,5 pH) kialakulását segíti elő.

Próbálja ki Ön is és alkalmazza a növénytermesztési technológiájában a DR GREEN lombtrágyákat!

A DR GREEN termékek kiszerelése 4 kg-os zsák – 20 kg/kartonA DR GREEN termékek kiszerelése 4 kg-os zsák – 20 kg/karton

Valcum Agro Kft. - www.valcumagro.com - +36-30/217-9256

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!