2024. június 24. hétfő Iván
Jövőre is elindítja a MATE a népszerű új agrárképzését

Jövőre is elindítja a MATE a népszerű új agrárképzését

agrarszektor.hu
Jövőre folytatódik az agrárdiplomáciai menedzser képzés az Agrárminisztérium és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) együttműködésében, így az egyetem újabb hallgatók jelentkezését várja a 2024 februárjától keresztféléves programra.

A magyar agrárium nem csupán a lakosság minőségi élelmiszerellátását biztosítja, de egyre aktívabb és megbecsültebb szereplője a nemzetközi élelmiszer- és alapanyag-kereskedelemnek, amely a magyar nemzetgazdaság fejlődéséhez is jelentős mértékben hozzájárul. Ezért elengedhetetlen, hogy az agrárdiplomáciában, a nemzetközi agrárkapcsolatokban és a nemzetközi agrárkereskedelemben dolgozó szakemberek megismerjék a terület nemzetközi összefüggéseit, cél- és eszközrendszerét, valamint gyakorlati működését.

Ebből a felismerésből született az Agrárminisztérium és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) együttműködésében megvalósuló agrárdiplomáciai menedzser szakirányú továbbképzés, amelynek célja, hogy a magyar agrárdiplomáciát magasan kvalifikált, korszerű elméleti, módszertani és gyakorlati ismeretekkel felruházott szakemberek műveljék. A jelentkezési felhívás a MATE honlapján érhető el.

(Címlapkép: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?