Megkezdte a működését a hivatalos Trimble szakszervizközpont Baján

Megkezdte a működését a hivatalos Trimble szakszervizközpont Baján (x)

PR
Az AXIÁL Kft. örömmel tájékoztatja Partnereit, hogy június 1-jével megkezdte működését a Trimble szakszervizközpont, a cég bajai székhelyén. A garancia időn belül vagy azon túl meghibásodott Trimble eszközök javítási igényét bármely AXIÁL Alkatrészboltban jelezheti.

Cégünk életében mindig is kiemelten fontos szerepet játszott a magas színvonalú szolgáltatás biztosítása is. Így partnerünkkel a Trimble-lel egyeztetve és együttműködve úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk Magyarország, sőt Kelet-Közép-Európa első, a gyártó által jóváhagyott, hivatalos márkaszervizét, az agrár szegmensben.   

Több hónapon át tartó intenzív tervezés, szervezés és a gyártó németországi központjában tartott tréninget követően örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. június 1-jével megkezdte munkáját a Trimble szakszervizközpont.

A szakszerviz elsődleges célja, hogy a meghibásodott Trimble eszközöket minél hatékonyabban, a lehető legrövidebb határidővel legyünk képesek megjavítani. Ezzel a lépéssel a Trimble-AXIÁL páros az első a hazai piac ezen szegmensében, akik megvalósították a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó monitorok, antennák és kormányautomatikák komplex hazai szervizhátterét, ami egyedülálló az összes többi precíziós gazdálkodási eszközt gyártó nagy világmárkát figyelembe véve.

A szakszervizben a különböző Trimble eszközök szakszerű, a gyártó által jóváhagyott javítását vállaljuk, beleértve a népszerű GFX-750 monitort, a SAM-200 kormányvezérlőt és kiegészítőit, de a régebbi eszközök javításával is foglalkozunk, mint például a CFX-750 vagy EZ-Guide 250 típusú monitorok. Kizárólag mezőgazdasági célú termékek javításával foglalkozunk, egyéb, Trimble eszközök javítását nem áll módunkban elvállalni. A szervizigényt bármely AXIÁL telephelyen be lehet jelenteni, és az eszközt leadni.

A szakszerviz fizikai kialakításának tervezésében nagy szerepet vállalt Fehér Róbert szervizmérnök, aki hozzátette, hogy a műhely felszerelését javarészt gyári, Trimble diagnosztikai eszközök alkotják és a javítás során is gyári alkatrészeket használunk. A bajai szakszervizben történő javítás esetében az eddig megszokott fél éves garancia is biztosított lesz.

Szakszervizünk a Trimble észak-amerikai és német szabványainak megfelelően lett kialakítva és a minőség ellenőrzésen kiválóan megfelelt.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!