2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella
Hozzunk létre egy csendes várost, amelyben nem zavarjuk egymást kellemetlen zajjal

Hozzunk létre egy csendes várost, amelyben nem zavarjuk egymást kellemetlen zajjal (x)

agrarszektor.hu
A zaj olyan téma, mely mindenkit érint. Hatással van a fizikai és szellemi egészségre, és ezért érdekünk az, hogy elkerüljük a túlzott zajhatást. Sajnos nem sok dolgot tudunk befolyásolni körülöttünk, de az innováció és az új technológiák egyre inkább lehetővé teszik számunkra, hogy békében és csendesen éljünk együtt - akár a városban, akár a vidéken.

Mint ahogy megvan a maga szépsége a városi létnek, ugyanúgy a vidékinek is. Körbevesz minket a természet, megélhetjük a zöldellő lombok és friss fű illatának varázsát. Persze mindez nem olyan dolog, melyet készen kapunk és egész évben élvezünk. A kert, a növények mindennapi törődést igényelnek és nem mindegy, hogy azt milyen eszközzel tesszük. Mindenkinek ismerősek azok a bizonyos kellemes szombati reggelek, amikor a napfényre ébred az ember kipihenten, béke öleli körül. Ám egy pillanat alatt szertefoszlik minden, amikor a szomszéd kertben felcsendül a benzines fűnyíró hangja.

 

Erre kínálnak megoldást a Husqvarna akkumulátoros termékei, hisz miért is ne lehetne a hétvégéket és a kellemes nyári estéket szépen és csendben megélni? A halk működés miatt ezek az eszközök nagyobb szabadságot adnak, hiszen lehetővé teszik, hogy reggel korábban kezdjük vagy este később fejezzük be a munkát szomszédjaink zavarása nélkül.

Tápvezetékek, hangzavar, erőteljes rezgés és kipufogógáz nélkül gondozni az udvart igenis lehetséges! A Husqvarna akkumulátoros gépei nem csak kényelmesek és precízek, de energiatakarékosak és környezetkímélőek is: feladataikat károsanyagkibocsátás és üzemanyagfogyasztás nélkül végzik, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

 


A Husqvarna nagy gondot fordít a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra egy élhetőbb jövő reményében. Akkumulátoros gépeinek zajszintje akár 13 dB (A) -el alacsonyabb és teljesítménye nem marad el benzines társaikétól.
Cserélje le a zajos és környezetszennyező gépeket akkumulátorosra, amit Ön és szomszédjai is értékelni fognak. Csatlakozzon Ön is a Husqvarna Csendes Város kezdeményezéséhez, hogy együtt csökkentsük a zajszennyezést és élhetőbb világot teremtsünk!

Intuitív kialakítás, meggyőző teljesítmény. Husqvarna.
www.csendesvaros.hu

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?