Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

Ilyet még nem láttál: őrület, hova menekült ez a tehén a levágás elől

agrarszektor.hu
Egy brazíliai tehén nemzetközi ismertségre tett szert, miután a vágóhídon való lemészárlása elől egy víziparkba menekült, ahol még az egyik csúszdát is kipróbálta. A történet önmagában is pontot érne, de az egyik helyi médium egy videót is közzétett a csúszdán botorkáló állatról.

A szórakoztató történet egy Rio de Janeirótól mintegy 800 kilométerre nyugatra fekvő szarvasmarhatelepről indult, ahol az állatot le akarták vágni. A tehén a közelgő halál elől úgy menekült meg, hogy elszökött a farmról, és egészen a szomszédos víziparkig el is jutott - írta meg a 24.hu az indy100 értesülései alapján. Itt azonban megállt, és azt tette, amit a legtöbben szoktak, amikor meglátogatnak egy hasonló létesítményt: felmászott az egyik csúszdára, majd pedig lecsúszott az egyik medencébe.

Egy helyi médium még egy videót is megosztott a víziparkban kalandozó tehénről. A felvételen az látható, amint a kétségbeesettnek tűnő állat először próbálja megtalálni a lábai alatt a talajt, majd inkább leül a csúszda háromnegyedénél. A nagy csobbanás pillanatait azonban sajnos nem láthatjuk a felvételen.

Az iHeart rádió szerint a tehén vakmerő menekülése megnyerte a marhatelep tulajdonosát, aki azóta úgy döntött, hogy az állatot egy életen át háziállatként fogja tartani, és a Tobogã (magyarul Csúszda) nevet adta neki. A tehénnek valójában szerencséje volt, hogy hazajutott, mivel a hírek szerint 3 mázsát nyomott, ami jóval több volt, mint a csúszda 200 kilogrammos maximum kapacitása.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!