2024. július 16. kedd Valter
Videóban kéri Orbán Viktor, hogy mindenki vegyen inkább hazai termékeket

Videóban kéri Orbán Viktor, hogy mindenki vegyen inkább hazai termékeket

agrarszektor.hu
Hétfő reggel egy, a hazai termékekről készült imázsfilmet osztott meg Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, amelyben arra kéri a magyar lakosságot, hogy mindenki inkább ilyen árukat vásároljon a külföldi helyett. A videóban egyébként a magyar növénytermesztés, állattenyésztés és méhészet is megjelenik.

Imázsvideót posztolt hétfő reggel Facebook-oldalán Orbán Viktor, miniszterelnök, amelyben az üzeni, mindenki vásároljon inkább hazai termékeket a külföldi áruk helyett. A videóban megjelenik többek között a magyar növénytermesztés, állattenyésztés és méhészet is, emellett elhangzik, hogy fontos, hogy Magyarország megtermelje azt, amire szüksége van. A kisfilmben szó van arról is, hogy azért fontos a hazai termékek vásárlása, mert így mindenki olyan hazai vállalkozásokat támogat, amelyek működése nagyban hozzájárul a magyar gazdaság fejlődéséhez.

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is. 

Címlapkép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?