Ilyen utánfutót még nem láttál! Nagy dobásra készül a német gépgyártó

agrarszektor.hu
Forradalmasítani fogja a Fliegl a bálarakodást. A német cég önrakodó bálaszállító utánfutót készül piacra dobni, amellyel jelentős mértékben meggyorsítható lesz a begyűjtés.

A Fliegl Agrartechnik utoljára augusztusban hallatott magáról, amikor felvásárolta a francia Brochard Contructeur-t, az aktuális világrekorder szervestrágyaszóró gép gyártóját. A német utánfutógyártó cég most egy olyan innovatív megoldással rukkolt elő, amely alapjaiban változtathatja meg a bálagyűjtést, értesülhettünk a cseh Agroportal24h írásából. A nemes egyszerűséggel csak Begyűjtő (Picker) névre keresztelt utánfutó ugyanis képes lesz menet közben is felszedni a bálákat.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!
EZ IS ÉRDEKELHET

A gép egy állítható vontatórúddal lesz csatlakoztatható a traktorhoz. Az egyik állásban a bálaszállító egyszerű utánfutóként működik, a másik állásban pedig a traktorhoz mögött, ahhoz képest oldalra húzódva begyűjtőként fog viselkedni.

A képek tanulsága szerint a bálaszállító elején egy elfordítható emelővilla lesz, amely felemeli a bálát a rakodófelületre, amelyet teljes hosszában egy futószalag fog kitölteni. Ez gondoskodik arról, hogy a bála a szállító végébe kerüljön. Kirakodáskor ugyanez a futószalag segít majd a bálák legördítésében az utánfutóról. A Begyűjtő 1,2-1,8 méteres átmérőjű bálákat fog tudni begyűjteni és szállítani. A Fliegl, az előzetes beharangozók szerint a 2019-es hannoveri Agritechnica mezőgazdasági kiállításon fogja bemutatni a Begyűjtőt.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?