2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Reform az agráradózásban: most megtudhatja, mennyit fizethet?

agrarszektor.hu
Átfogó adózási reformelképzelések kerülhetnek napirendre a közeljövőben az agrárgazdaságban. A Portfolio gazdasági portál november 28-29-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáján kiderülhet, milyen feltételekkel és kedvezményekkel adózhatnak a jövőben az agrárpiaci szereplők. A konferenciára a hatalmas érdeklődés miatt már csak korlátozott számban válthatók jegyek.

A hazai agrárgazdaság szinte valamennyi szereplőjét érinthetik azok a tervek, amelyek az üzemszervezési és adózási kérdések felülvizsgálatára irányulnak. A szabályozási változtatások az őstermelőkre, a családi gazdaságokra, illetve a kis- és közepes méterű vállalkozásokra egyaránt kiterjedhetnek.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!


A Portfolio november 28-29-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája részletesen foglalkozik az új elképzelésekkel. A konferenciára az óriási érdeklődés miatt már csak korlátozott számban kaphatók jegyek. A részletes jelentkezési és regisztrációs feltételek ide kattintva is elérhetők.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?