2024. május 12. vasárnap Pongrác

Innovációra éhesek a fiatal gazdák

agrarszektor.hu
Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA és a Bayer Hungária Kft. Az együttműködő felek szerint a fiatal gazdálkodóknak is szükségük van az új, innovatív technológiai megoldásokra.

Az együttműködési megállapodást Kesjár Kamilla, az AGRYA társelnöke és Tora Péter, a Bayer Crop Science üzletágának vezetője írta alá a szövetség konferenciáján. A felek deklarálták, hogy a mezőgazdaságnak innovatív technológiákra van szüksége. A Bayer többek között információ-szolgáltatást nyújt a fiatal gazdálkodóknak a növényvédelmi és vetőmag-használati eljárások alkalmazásában.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2018-as agrárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2018 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?