Tisztújítást tartott a legnagyobb baromfis szervezet

agrarszektor.hu
A következő három évre választott küldötteket és elnökséget a Baromfi Termék Tanács (BTT) május 8-i tisztújító küldöttgyűlése, amely a jelenlegi szabályozási környezethet igazította a BTT alapszabályát és újabb három éves elnöki megbízást adott Csorbai Attilának, a szervezet eddigi elnök-igazgatójának. A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését, ahol többek között a BTT idei marketingtevékenységéről szóló döntés is megszülethet.

Huszonhét fős új elnökséget választott május 8-án megtartott tisztújító küldöttgyűlésén a BTT, az elnöki feladatok ellátásával pedig újabb három évre az eddigi elnök Csorbai Attilát bízták meg - áll a terméktanács közleményében. A szervezet elnökségében huszonöt ágazati szereplő kapott helyett, mellettük az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület képviselője és Csorbai Attila foglal helyet a testületben.

A küldöttgyűlés döntött arról, hogy működőképességének fenntartása érdekében nyolcvan főre csökkenti a jövőben a terméktanácsi küldöttek létszámát. Egyúttal módosította a szervezet alapszabályát is, amelyre annak érdekében volt szükség, hogy a dokumentum igazodjon a jelenlegi jogszabályi környezethez.

A BTT új elnöksége várhatóan május végén tartja első ülését. Ezen a tervek szerint szó lesz többek között a Magyar Baromfi Védjegy idei reklámkampányáról, illetve döntés születhet arról is, hogy az ez évi marketingtevékenységet mely vállalkozás bonyolíthatja le.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?