MENÜ

Világmárkához méltó szerviz és műszaki háttér a teljes országban

A Case IH mezőgazdasági gépek új kizárólagos magyar forgalmazójává lépett elő az Agri CS Magyarország Kft.

2021.10.27.

2021.07.09-ével új fejezet kezdődött a Case IH mezőgazdasági gépek és gazdaságuk nyereségét azok tudására alapozó gazdák életében Magyarországon. A gyártó hivatalos képviselői az idei évben átadott új abonyi telephellyel immár országos lefedettségű területi központ-hálózattal rendelkező Agri CS Magyarország Kft.-t kérték fel, hogy kizárólagos márkakereskedőként folytassa a teljes Case IH géppaletta már megkezdett értékesítését hazánkban.

 

A márka eddigi nem kizárólagos forgalmazásán túllépve az Agri CS Magyarország Kft.-vel a gazdák számára már a világmárkához méltó szerviz, illetve műszaki- és vevőszolgálati kapacitások érhetőek el Case IH gépeikhez minden régióban.

Az Agri CS Magyarország Kft.-vel a Case IH gépek értékesítése, alkatrészellátása, garanciális szervizelési feladatai hosszú távon is szilárd alapokra kerültek. A vállalat ugyanis az Agrofert Holding tagja, amely Európa egyik meghatározó mezőgazdasági, vegyipari és mezőgazdasági gépforgalmazó csoportja, mely 18 országban mintegy 33 ezer munkatársat foglalkoztat. A műszaki területeken dolgozó munkatársak folyamatos képzése ennek megfelelő komolysággal zajlik itthon is. Jelenleg országos szinten 6 telephelyen, 35 szervizes és 6 vevőszolgálati mérnök dolgozik a partnerek kiszolgálásán.

 

puma 240 cvx-2

 

Legyen szó megbízható erőgépekről, ezekhez kapcsolható munkagépekről, betakarítógépekről vagy épp rakodógépekről, az Agri CS Magyarország Kft. kínálata minden teljesítménykategóriában elérhetővé teszi az ideális Case IH traktorok, Case IH kombájnok kiválasztását. A gazdálkodók a 90 LE-s Farmalloktól kezdve az olyan csúcskategóriás erőgépekig, mint a Magnum széria tagjai vagy a törzscsuklós Steigerek és Qudtrac-ok, igényeiknek megfelelően választhatnak a palettáról.

A szortiment minden területet lefed: talajművelő eszközök, vetőgépek, pótkocsik egyaránt elérhetőek az értékesítőknél és a telephelyeken, amelynek köszönhetően egy kézből, kényelmesen, szakszerű tanácsadással egybekötve minden megoldás adott a precíziós gazdálkodáshoz is. Az eszközök 100%-ban megfelelnek a most futó olyan mezőgazdasági pályázatok feltételeinek, mint az Állattartó telepek korszerűsítése, a Mezőgazdasági digitális átálláshoz kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása, vagy épp a kertészeti üzemek megújítására kiírt források.

 

Szollinger János
kereskedelmi igazgató
AGRI CS Magyarország Kft.
2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a
www.agrics.hu
[email protected]

agrics_magyarorszÁg