MENÜ

Növekvő AMAZONE-értékesítési hálózat Magyarországon 2015. január 1-től

2015.01.20.

Az éve elejétől kiszélesítette az AMAZONEN-WERKE a magyarországi értékesítő hálózatát. Az Amazone termékek január 1-től felkerültek az AGROTEC Magyarország Kft. termékpalettájára is. Az AGROTEC immár 5 éve sikeres forgalmazója az Amazone gépeknek Csehországban és Szlovákiában.

Miután az AGROTEC átvette a New Holland gépek forgalmazását, lehetőség adódott az AMAZONE és az AGROTEC együttműködésére Magyarországon is. A hazai közvetlen értékesítési hálózat nem változik. Az AMAZONEN-WERKE Kft., mint az AMAZONEN-WERKE leányvállalata továbbra is importőre marad a termékeknek, és tovább folytatja az Amazone termékek közvetlen forgalmazását saját értékesítő hálózatával. Továbbá az AMAZONEN-WERKE Kft. látja el a Magyarországon értékesített összes gép beüzemelését, szervizét és alkatrész ellátását.

Az AMAZONE az együttműködéssel még erőteljesebben és szélesebb kereskedelmi lefedettséggel kíván a magyarországi piacon fellépni. New Holland erőgép vásárlásakor például egy csomagban azonnal munkagép vásárlására is van lehetőség az AGROTEC Magyarország Kft-től.

Az AMAZONE az idei évben is saját standján várja az érdeklődőket, mely során bemutatjuk az szinte teljes termékpalettát, többek között a ZA-TS műtrágyaszórót, az AMAZONE ekét és a Pantera emelt hasmagasságú önjáró permetezőgépet. Emellett az AGROTEC Magyarország Kft standján is találkozhatnak Amazone munkagépekkel a látogatók.

Wolfgang Schwarze

Amazonen-Werke GmbH.