MENÜ

Nógrádi György szerint minden megváltozik 2017. január 20-tól

2016.11.24.

Egy biztos, továbbra is slágernövény marad a szója. Köszönhető a megmaradó extra támogatásnak és a növény jövedelmezőségének – hallhattuk Sárváron, a Karintia Szója Road Show teltházas első állomásán. Viszont ahhoz, hogy kiaknázzuk a kultúrában rejlő potenciált, továbbra is tanulnunk kell annak fortélyait – hangsúlyozta Bene Zoltán cégvezető. Ezért veszi nyakába az országot a Karintia immáron 7. éve, ily módon átadva 20 év szakmai tapasztalatát a gazdáknak.

Összesen 9 helyszínen hallhatunk előadásokat a szójatechnológia sarkalatos pontjairól, továbbá a szója piaci helyzetéról, amelyek ismerete nélkül nem számíthatunk kiemelkedő jövedelmezőségre.

Öt egyedi zöldítő keverék, öt új fajtával bővülve a legszélesebb szója termékportfólió, országossá fejlődő szaktanácsadói hálózat: ez a Karintia idei mérlege.

Karizmatikus vendég kíséri végig őket a rendezvénysorozaton, ami igazán emlékezetessé teszi a 2016-os Karintia Szója Road Show-t. Nógrádi György professzor biztonságpolitikai szakértőként és fogyasztóként is fontosnak tartja hazánk agrár piacainak védelmét, ennek feltárását szolgálják az európai, amerikai, kínai és orosz kapcsolatokra vetített elemzései, rávilágítva ezáltal a legnagyobb szójaelőállító USA és a legnagyobb szójafelhasználó Kína kapcsolatára is.

Képaláírás: Bene Zoltán és Nógrádi György

 

A Road Show állomásain a Karintia fajták mellett hallhat a BASF által garantált biztonságos szója gyomirtásról, a Timac Agro tolmácsolásában a fenntartható és hatékonyság növelő tápanyag utánpótlásról, továbbá az Arysta készítményeiről is, amelyek a sikeres szójatermesztés szolgálatába szegődtek.

Regisztráljon most a további 8 helyszín egyikére!