MENÜ

METALWOLF ásóboronák

2020.07.15.

A 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkező METALWOLF Kft. napjaink elvárásainak megfelelően a legkorszerűbb technológiával gyártja munkagépeit. A 25 embert foglalkoztató géderlaki családi vállalkozás széles portfóliójában tárcsákat, sorközművelőket, hengereket, kombinátorokat, ásóboronákat, fogasokat, lazítókat kínálnak, egyedi elképzeléseket is megvalósítanak, illetve gépeik egyedi kialakításokkal is kérhetőek. Ahogy a szlogenjük is mondja, igazi partnerek a talajművelésben.

 

Cikksorozatunk jóvoltából most megismerheti a Metalwolf termékcsalád tagjait.

Ásóboronák

Őszi-tavaszi magágykészítésben, szántás elmunkálásban használt és kedvelt eszköz az ásóborona. Kötöttebb, kiszáradt talajokon, nagyobb rögfrakciónál kifejezetten ajánlott magágy előkészítésére. Ezek a talajhajtású forgóboronák a talajjal térbeli szöget bezáró hajlított késekkel végzik az aprító, keverő és gyomirtó munkát.

Kínálatunkban függesztett és félig függesztett ásóboronák szerepelnek. Ásóboronáink 2,8 méterestől egészen 8,4 méteres művelési szélességű kivitelben is készülnek, 3,6 méter művelési szélesség felett hidraulikusan csukható kivitelben. A vonóigényük a mérettől függően 80-260 LE között mozog.

 

mw_a-7-2-h (24)-1200

 

Három sor ásókéssel szerelt minden gépünk, amelyek 8-15 cm munkamélységben dolgoznak. A késekből 2 sor jobbos, egy sor pedig balos. Ezeket 2 sor tömörítő, talajlezáró henger követi, amelyek egymástól függetlenül állíthatók.

Természetesen, mint minden gépünknél, így az ásóboronáknál is lehetséges egyedi, a gazda elképzelését megvalósító kivitel, például első rugóztatott simítólappal is készült már ilyen gép.

 

mw_a-7-2-h (30)-1200


Cikksorozatunk korábbi részei: