MENÜ

Melyik munkaművelethez milyen LD-Agro sorvezető GPS-t érdemes választani a munkavégzés pontosabbá tételéhez?

2018.03.05.

LD-Agro GPS sorvezető mérőműszerek és UniDrive automata kormányzás

 

Mg Navigátor V1 + Geo X1 GPS vevő

 • Javasolt felhasználás: műtrágyázás
 • Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés
 • Készüléktől elvárható pontosság: 0-30 cm, másodpercenként 1x-i frissítés.

Belépő árú GPS-es sorvezető készülék, melyet a legtöbb kis gazdálkodó választja. Nagy, 7”-os kijelzője, pontossága, hasznos funkciói miatt az átlagos sorvezető készülékekhez képest egy kategóriával magasabb színvonalat képvisel.

ld-agro-1

Mg Navigátor V2 + GeoX4 GPS vevő

 • Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelem
 • Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás
 • Készüléktől elvárható pontosság: 0-25 cm, másodpercenként 4x-i frissítés.

A legkeresettebb és legtöbbször értékesített sorvezető készülék. Másodperenként 4x-i jelfrissítése a gyors fordulókat és a gyors sorra találást is megkönnyíti. Virtuális szakaszolás funkciója kijelzi a kezelt területeket, a szakaszok elzárását könnyedén el lehet végezni.

ld-agro-2

LineGuide 800 + EPS GPS vevő

 • Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelem, talajmunka
 • Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás, kibővített statisztikai adatok, robotpilóta fejleszthetőség, automata szakaszolás fejleszthetőség
 • Készüléktől elvárható pontosság: 0-18 cm, másodpercenként 10x-i frissítés.

Az LD-Agro termékcsalád legmegbízhatóbb típusa. Kimondottan mezőgazdasági felhasználásra kifejlesztett igen nagy pontosságú GPS vevő. 8”-os, nagy, jól látható kijelző. Remek szoftveres funkciók és fejleszthetőségi lehetőségek.

ld-agro-3

LD-Agro LineGuide 1000 + EPS GPS vevő

Az 1000-es készülék több év innovációs fejlesztéseként született. Megnövelt memória és processzor teljesítménye példa nélküli gyorsasággal végzi a számítási feladatokat. A teljes egészében csepp- és porálló készülék már extrém körülmények között is bizonyított. A vékony kávájú készülékház és a gumírozott, kellemes tapintású borítás teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz számára. Az 1000-es modern designja letisztultságot sugároz. Az előlap egyetlen nagy felbontású 10”-os érintő kijelzőből áll, keskeny burkolattal, hogy óriási mérete ellenére se takarjon ki sokat a látómezőből. Működése és szoftveres kezelhetősége annak ellenére is rendkívül egyszerű, hogy a LineGuide 1000-es készülékben az elérhető összes szoftveres funkció megtalálható.

ld-agro-4

LD-Agro UniDrive robotpilóta

 • Javasolt felhasználás: nagy pontosságú vetés, sorközművelés, stb.
 • Funkciók: automata kormányzás, egyszerű átszerelhetőség
 • Készüléktől elvárható pontosság: +/- 2,5 cm RTK előfizetéssel, 0-18 cm-es pontosság ingyenes műhold jelekkel

Az LD-Agro UniDrive a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzésen kívül a robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény növekedés, alacsonyabb gépköltség és kevesebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső. A kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben továbbfejleszthető rendszer.

ld-agro-5

Bővebben a Sorvezető, sorvezető GPS, mezőgazdasági GPS és GPS-es sorvezetőkről!

agrogazda_hu_2013_modositott_logo-300

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
web: www.agrogazda.hu

e-mail: [email protected]
Tel.: +36-70/342-3887, +36-70/618-6220