MENÜ

Megújul az AXIÁL orosházi telephelye

2016.05.18.

Folytatódik az elmúlt években megkezdett telephely-fejlesztési program az AXIÁL Kft-nél. A még 2011-ben bejelentett beruházási sorozat újabb állomásához érkezett az orosházi bázis bővítésével, aminek a munkálatai várhatóan 2016 végére fejeződnek be.

Az 1991-ben alakult, idén 25 éves jubileumát ünneplő AXIÁL Kft. egy bajai kis boltból hatalmas vállalkozássá nőtte ki magát. A cég sikerének fontos pillére a piacvezető, megbízható géptípusok forgalmazása mellett a minőségi alkatrész- és szervizszolgáltatás, melyek a tudatos telephely-fejlesztési programnak köszönhetően mára az ország számos pontján elérhetők, köztük a Viharsarokban található Orosházán is.

Az orosházi telephely környékén az utóbbi öt évben nem volt nyugalom: az AXIÁL 2011-ben nyitotta meg békéscsabai telephelyét, amellyel az orosházi központot kívánták tehermentesíteni, illetve a szolgáltatási színvonalat javítani, azt gyorsítani. Mára azonban megérett az idő az orosházi telephely megújulására is.

AXIÁL 18 telephelye közül nyolcadikként létrehozott Békés megyei központ szerviz műhellyel és mosóval bővül.

Az 5955 négyzetméteres telken szabadon álló, 875,78 négyzetméter hasznos alapterületű, nyeregtetős épület épül. A szervizműhelyként funkcionáló épületben a daruzott műhelycsarnok mellett helyet kap raktár, iroda, valamint szociális- és kiszolgáló helyiségek is. A szervizműhely mellett 183,58 négyzetméternyi területen mosó is megépítésre kerül. Összességében a telekingatlan közel 60 százalékát építik be, illetve burkolják le. A munkálatokat már megkezdték, a befejezés 2016 végére várható. Az orosházi alkatrészboltban a felújítási munkálatok teljes ideje alatt a kiszolgálás zavartalan lesz.

Az AXIÁL Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségi alkatrészellátásra és szervizszolgáltatásokra. A vállalat hosszú távú stratégiájának része, hogy egyre jobb feltételekkel, korszerű műhelyekkel, megnövekedett szervizkapacitással szolgálja ki partnereit, melyek a jövőben 75 kilométeres körzeten belül elérhetők lesznek az ország bármely pontjáról.