MENÜ

LEMKEN RÖVIDTÁRCSÁK A PAP-AGRO KFT. KÍNÁLATÁBAN!

2016.07.15.

 

Heliodor 9

A rövidtárcsák forradalmasították a modern mezőgazdaságot immár több mint tíz évvel ezelőtt. Nincs más olyan talajművelő gép, amely hasonló keverési munkát biztosít ilyen nagy terület-teljesítmény mellett. Itt nagyon magasak az elvárások. A rövidtárcsáknak alkalmasnak kell lenniük mind a tarlóművelésre, mind a magágy készítésére, hagyományos és talajkímélő-művelésben egyaránt, mindezt minimális teljesítmény-igény és nagy munkasebesség mellett. A tárcsának vetőgéppel történő összekapcsolási lehetősége vetőkombinációvá, fontos tulajdonság a jövőbeli potenciális vásárlók számára. A LEMKEN Heliodor rövidtárcsa is kiválóan alkalmas a tarló művelésére, a tarlómaradványok bekeverésére, könnyű és középkötött talajokon. A szántást követő magágy készítésekor, vagy mulcsvetésben egyenletesen meglazított és elegyengetett magágyat eredményez. A LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgéppel kapcsolva, gyors és hatékony vetőkombináció áll a rendelkezésünkre. Ezek a tulajdonságok valódi mindenessé teszik a Heliodor rövidtárcsát, értékes időt és pénzt takarítva meg használója részére.

 

A kép illusztráció

 

Rubin 9

A sekélyművelés nagyteljesítményű bajnoka, Európa vezető rövidtárcsája, amit a talaj és szármaradvány 10 cm mélységig történő intenzív bekeverésére fejlesztették ki. Kitűnő munkaminőség, folyamatosan csökkenő költségek, félig-függesztett kivitelben is elérhető-röviden így jellemezhetnénk. A Rubin rövidtárcsa két sor, egymástól 107 cm távolságra helyezkedő homorú, csipkés tárcsáival alaposan belekeverik a talajba a növényi maradványokat. Nyitott vázának köszönhetően pedig nagy mennyiségű szerves anyag esetén is eltömődéstől mentes üzemeltetést biztosít. A kisebb tárcsákkal dolgozó gépeknek mélyebben kell dolgozniuk ahhoz, hogy az adott munkamélységben a teljes keresztmetszetet átdolgozzák. A Rubin akár sekélyebb művelés esetén is a teljes talajszelvény megmozgatására képes, és még kevesebbet is fogyaszt.

 

A kép illusztráció

 

Rubin 12

A Rubin 12 rövidtárcsával a LEMKEN kibővíti a rövidtárcsáinak választékát az új sorozattal, mely már 20 cm munkamélységig képes dolgozni. Az új rövidtárcsa minden talajtípuson képes dolgozni olyan mélységben, ahol korábban csak a kultivátorok voltak képesek.

A speciálisan elrendezett nagy átmérőjű homorú tárcsákkal a Rubin 12 elsősorban a nagy mennyiségű tarlómaradvány bedolgozására lett kifejlesztve. Csipkés, 736 mm átmérőjű és 6 mm anyagvastagsággal rendelkező homorú tárcsalapjai a teljesítmény egy új osztályát képviseli a rövidtárcsák között. Az egyes tárcsasorok szimmetrikus elrendezése pontos iránytartást biztosít oldalra húzás nélkül, még lejtős területen történő munkavégzésnél is.

 

A kép illusztráció

 

A gépek pontosabb paramétereiért, illetve áraiért, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

2750 Nagykőrös, Alsójárás dűlő 1/a.          53/552-283

Nagykőrös és környéke: 
Samu Anita területi képviselő  06-20/348-87-77 [email protected]

Észak-Dunántúl: 
Pap Lajos ügyvezető: 06-20/334-43-28 [email protected]

Észak- Kelet Magyarország: 
Kiss Dávid területi képviselő: 06-20/242.79-92  [email protected] 

Dél-Magyarország: 
Túri Zoltán  területi képviselő: 06-20/236-97-22  [email protected]

Öntözés, hígtrágyakezelés üzletág:
Komjáthi Bálint                06-20/21-94-440              [email protected]