IKR Agrár - Online Repce Fajtabemutató (Szihalom, 2020.06.19.) (x)

Agro Napló
Az idei évben online közvetítésben nézhetik meg az IKR Agrár Kft. repce fajtabemutatóját.

2020. június 3-án virtuális repce bemutatót tartottunk. Szihalomban, a Tóbi Viktor vezetése alatt működő GoldFarm Kft. földjén beállított kísérletben. Idén először – részben szakítva az eddigi gyakorlattal, miszerint a bemutatón csak az elvetett nagyszámú repcehibrid ismertetésére került sor – az IKR Agrár Kft. szakemberei által kidolgozott termesztéstechnológia is fókuszba került. A technológiai DEMO parcellát még másik 2 régiónkban is, Fertőszemerén és Végegyházán is felállítottuk. Számos olyan saját fejlesztésű inputanyaggal (műtrágyákkal, lombtrágyákkal) vagy az IKR Agrár kizárólagos forgalmazásában lévő növényvédőszerrel rendelkezünk, melyek használatával a termesztési eredmények hatékonyan javíthatók.

2020. június 19-én pénteken kerül sor az esemény online közvetítésére, mely alatt a nézők olyan kérdésekre kapnak választ, mint:

  • Mi sarkallta/késztette az IKR Agrár-t arra, hogy ebben a különleges helyzetben is vállalkozzon fajtabemutató szervezésére? Miben különbözik az IKR Agrár fajtabemutatója a többi cég bemutatójától?
  • Idén hogy alakult a kísérleti hálózat, és a résztvevő nemesítők és fajták száma? Mivel, hogyan nevezhetnek a nemesítőintézetek?
    Melyek azok a legfontosabb szempontok, melyek alapján értékelitek a fajtákat? Van-e érzékelhető előrehaladás a fajtaválasztékban?
    Tudják-e hasznosítani a termelők a kutatási és nemesítési eredményeket? Az idei év tavasza igazán aszályosnak mondható. Hogyan viselték a fajták ezt a megpróbáltatást?
  • A repce köztudottan igényes növény, egyre több Gazda belátja, hogy repcét sikeresen termeszteni csak megfelelő befektetések és törődés árán lehet. Melyek azok a technológiai elemek, amiben az IKR Agrár az eddigieknél vagy a megszokottnál jobbat és hatékonyabbat tud kínálni?

A bemutató igazán izgalmasnak ígérkezik.

Csatlakozz hozzánk 2020.06.19-én 17.30-kor. További részletek Facebookon!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!