MENÜ

Búzafajták a SAATEN-UNION-tól: GENIUS

2021.09.16.

Azoknak ajánljuk, akik prémium malmi minőséget adó búzafajtát termesztenének, nagy termőképesség mellett. Intenzív és extenzív technológia alkalmazására egyaránt alkalmas, kiváló lisztharmat- és rozsdatoleranciát mutató, jól ismert és elismert fajta.

 

A GENIUS több mint tíz éve számít korszakalkotó fajtának, exportképes minőséget nyújtva meghökkentő mennyiségben, továbbá kiegyensúlyozott agronómiai tulajdonságokkal és kimagasló stressztoleranciával rendelkezik. A prémium malmi búza kategóriába tartozó GENIUS megtestesíti mindazon tulajdonságok összességét, amit ma egy korszerű fajtától elvárnak a termelők – nem véletlen tehát töretlen sikere. Kiemelkedő mértékű, biztos alapokon nyugvó termőképessége mellett stabil minőségére is évről évre számíthat az a búzatermelő, aki ezt a megbízható társat választja.

 

su_genius_tablazat_2021szept

 

Télállósága, szárazságtűrése és a betegségekkel szembeni ellenálló képessége révén még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Valamennyi termőhelyre, extenzív és intenzív technológiákhoz egyaránt ajánljuk. Az MGSZH 2008–2010 közötti vizsgálati időszakában az egyetlen olyan fajtajelölt volt, amely „A” minőségi besorolással kapott állami elismerést – mindezt úgy, hogy a minőségi standard fajták termésátlagát több mint 13%-kal múlta felül. Kiegyensúlyozott eredményeinek köszönhetően a GENIUS a NÉBIH hivatalos kísérleteinek standard fajtája lett.

 

su kalaszosfajtak_2021_screen_1

A SAATEN-UNION-kalászosfajtákat bemutató videó elérhető a képre kattintva.

 

su_fajtakatalogus_2021aug

A SAATEN-UNION fajtáit bemutató katalógus elérhető a képre kattintva.

 

Friss információkért kövesse Facebook-oldalunkat: www.facebook.com/saatenunionrapool

 

Varga Gábor
termékfejlesztő
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

saaten-union-kek-zold