MENÜ

AKG-ban is Phylazonit!

2020.10.05.

Az Agrár-környezetgazdálkodási támogatásban (AKG) a szántó tematikus előíráscsoportok esetében a gazdálkodók a talaj kondíciójának javítása, a növénytermesztés hatékonyságának javítása érdekében kötelezettséget vállalhattak az istállótrágyázás, a zöldtrágyázás vagy a baktériumtrágyázás alkalmazására.

 

Ezek használata a talajra, talajba juttatva javítják a talaj szerkezetét, vízmegtartó-, tápanyagszolgáltató-képességét, kedvező irányba változtatják a talaj szervesanyag-készletét, támogatják a haszonnövények fejlődését.

A 2015-ös pályázóknak a kötelezettségvállalásuk 5. éve 2020. december 31-ig tart.

Az AKG-ban használható baktériumkészítmények kijuttatására még lehetőség van az idei évben a lekerülő növénykultúrák szárbontására, illetve az őszi vetésű növények vetésével a talajok oltására.

A Phylazonit Talajoltó, Tarlóbontó, Talajregeneráló készítmények használatával – amellett, hogy az AKG által támogatott mikrobiológiai készítmények – a talajban található,a növények számára nem, vagy csak nehezen felvehető tápanyagok, illetve a kijuttatott tápanyagok a lehető legnagyobb hatékonysággal válnak felvehetővé a növények számára.

Válassza a Phylazonit Tarlóbontót vagy Phylazonit Talajoltó termékeinket!

 

Forrás: phylazonit.hu