MENÜ

A Trelleborg bemutatja az okos gazdálkodáshoz tervezett termékeit és megoldásait az Agritechnica 2017-en

2017.11.07.

Az Agritechnica 2017 kiállításon, ahol jobbára az okos gazdálkodás lesz napirenden, a Trelleborg bemutatja számos kulcsfontosságú innovációját, melyeknek célja, hogy segítsenek a gazdálkodóknak többet termelni kevesebbel, fenntartható módon.

 

Lorenzo Ciferri, Marketing és Kommunikációs Igazgató elmondta: "Az innováció és a fenntarthatóság a lényege annak, amit teszünk. A digitalizáció és a technológia egyre növekvő használata a mezőgazdasági műveletekben kulcsfontosságú tendenciák, amelyeket már régóta támogatunk; amit az Agritechnicán mutatunk be, az ennek a folyamatnak a fejlődése."

A Trelleborg standján tapasztalható dolgok nemcsak a fizikai termékekre korlátozódnak. A virtuális valóság és a 3D Farm szimulátor 17 (melynek a Trelleborg hivatalos partnere) segítségével a gazdálkodás digitális világot is bemutatja.

Ciferri így folytatta: "A technológia fokozott használata és a mezőgazdaság digitalizálása hihetetlenül fontos fejlesztés a gazdálkodás számára, és a Trelleborg ennek a mozgásnak az élvonalában áll. A kihívás, mint mindig, az, hogy többet termeljünk kevesebbel, és fenntartható módon tegyük azt. A technológia transzformációs hatást gyakorol erre a képességre. Úgy érezzük, hogy nincs jobb módja annak, hogy megmutassuk, mint hogy az Agritechnicán életre keltsük őket.”

A kiállításon a Trelleborg standon bemutatásra kerül:

  • A ConnecTire intelligens kerék. A Trelleborg legújabb fejlesztése a ConnecTire egy szenzoralapú intelligens kerék, amely növeli a hatékonyságot és a termelékenységet, csökkentve a gumiabroncs elcsúszásának veszélyét a felnin. A ConnecTire folyamatosan figyeli a két legfontosabb változót - a gumiabroncsnyomást és a hőmérsékletet -, amely mind a traktor, mind a gazdaság főframejein keresztül kapcsolódik a Bluetooth és a vezeték nélküli kapcsolathoz. A kezelők beállítják a megfelelő gumiabroncsnyomást, és nyomon követik azt, és ha a nyomás eltér a megadottól, ennek megfelelően járnak el. Ha javításra van szükség, a ConnecTire automatikusan elküldi a figyelmeztető jelzést az App segítségével, minimális meghibásodást és maximális gépbiztonságot biztosítva.
  • A VIP (Változtatható Abroncsnyomás) rendszer egy intelligens megoldás, amely a kombájn gumiabroncsok nyomásának önműködő beállítását teszi lehetővé. Használat közben a pontos terhelési adatokra reagálva optimalizálja az abroncs lenyomatát, ezáltal csökkentve a talajtömörítést. A VIP rendszernek a 2017-es SIMA innovációs díjakon aranyéremmel tüntették ki és a kiállításon élőben fogják bemutatni.
  • A PneuTrac az innovatív mezőgazdasági gumiabroncsok új generációja, amely ötvözi a radiál mezőgazdasági abroncsok és a hevederek előnyeit. Meredek lejtőn és sáros terepen egyaránt verhetetlen teljesítményt nyújt, nullára csökkentve az állásidőt akár különösen igénybevevő körülmények között. A Trelleborg standján a 480/65T28 méret lesz látható.
  • A TM1060 új mérete, a VF750/70R44 a ProgressiveTractionTM technológiát alkalmazva a legújabb generációs traktorok számára készült. Ez az új méret, mely exklúzív Trelleborg termék, azt jelenti, hogy a TM1060 már több mint 400 lóerős traktorokhoz is elérhető, és akár keskenyebb felnin is használható, növelve a traktor hatékonyságát. Továbbá a gumiabroncs nagyobb nyomatékkal képes dolgozni, és szélesebb lenyomatot nyújt, növelve a vonóerőt. Ezenkívül 40 százalékkal nagyobb terhelhetőséget biztosít, mint bármely más prémium termék a piacon.
  • A YourTire személyre szabott szolgáltatás egy IF900/65R46 TM1000 High Power gumiabroncs segítségével lesz szemlélteve a standon. A YourTire egy olyan online szolgáltatás, amely lehetővé teszi a gazdálkodó szakemberek számára, hogy egyedivé tegyék gumiabroncsaikat névük vagy logójuk segítségével.
  • Az új IF 800/70R32 TM3000 VIP Ready a BlueTireTM technológiával készült. A betakarítógépek és kombájnok legújabb generációjának szerelésére kifejlesztett abroncs a futófelület mintájának és a fejlett karkasz kialakításának köszönhetően maximálisan növeli a gumiabroncs teherbírását alacsony nyomáson. A TM3000 termékskála védi a talajt és növeli a terméshozamot, kombinálva mind a fenntartható, mind a precíziós gazdálkodást.
  • Az új Trelleborg TH500 radiál gumiabroncs a kemény felületeken működő teleszkópos rakodógépek és kotrógépek legújabb generációjára. A fejlett TH500 radiál futófelület-tervezése és megerősített szerkezete hosszabb élettartamot biztosít, miközben kiváló tapadási és prémium öntisztító tulajdonságokat nyújt.

"Az Agritechnica 2017 kiállítás látogatói megtekinthetik a legjobbakat abból amit Trelleborg kínál" - mondta Ciferri. "Az úttörő innovációktól az élénk digitális tapasztalatokig megosztjuk önökkel mezőgazdaság iránti elkötelezettségünket és szenvedélyünket; segítünk a többet termelni kevesebbel, fenntartható módon "

Az Agritechnica november 12-18. között kerül megrendezésre a németországi Hannoverben. .

Bővebb információk: www.trelleborg.com/wheels.