MENÜ

A Revycare® kalászos gombaölő szer megkapta magyarországi hatósági engedélyét

2020.05.28.

Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint a BASF új fejlesztésű Revysol® hatóanyag tartalmú Revycare® terméke 2020 májusában megkapta a magyarországi forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét. Engedélyokirat száma: 6300/1537-1/2020 NÉBIH.

 

Ez a hír nem csak cégünk életében számít mérföldkőnek, meggyőződésünk, hogy e hatóanyagnak köszönhetően hosszú távon nyújthatunk a gazdálkodóknak kiváló hatékonyságú, megbízható megoldást gombabetegségek ellen, először a kalászos kultúrákban, melyet később továbbiak fognak követni.

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a fejlesztő cégek közül egyedüliként tudunk a gazdálkodók kezébe egy teljesen új azol tartalmú megoldást adni éppen akkor, amikor a kalászos gombaölő szerek száma egyre szűkül és a közeljövőben várhatóan tovább fog csökkenni. A BASF elkötelezett abban, hogy az évi mintegy 900 millió Eurós kutatásifejlesztési költségvetését arra fordítsa, hogy a jövő kihívásaira időben adhassunk választ. Ennek köszönhetően 2028-ig 30 új termékkel fogunk jelentkezni, köztük 8 teljesen új hatóanyaggal, melyből lehetőség szerint a legtöbbet a magyar piacra is bevezetünk majd.

A Revycare®, mely a Revysol® (mefentriflukonazol) és piraklostrobin kombinációja, 2021-től válik elérhetővé a kereskedők és gazdálkodók számára. Hamarosan még több információval szolgálunk a Revycare® termékünkről és a hazánkban jelenleg is folyamatban lévő üzemi tesztelés eredményeiről!