MENÜ

A LIDEA megérkezett Magyarországra

2021.07.05.

2020. szeptember 1-jén az EURALIS Semences és a CAUSSADE Semences Group összeolvadásával létrejött a Lidea nemzetközi vetőmagvállalat. Ezzel a fúzióval a Lidea bekerült a 10 legnagyobb, globális szerepet betöltő vetőmaggal foglalkozó vállalatok közé.

 

A két cég szövetségének célja az, hogy építve az egymást kiegészítő erősségeikre a növénykultúrák, a kutatás-fejlesztés és a vetőmagpiac területén, nemcsak Európában, hanem azon kívüli területeken is (Ukrajna és Oroszország) a mezőgazdasági piac megkerülhetetlen szereplője legyen.

 

 

A Lidea kínálatában jelentős részt képvisel az őszi káposztarepce. A két cég egyesülésével egy nagyon erős és széles repce portfolió alakult ki ismert hibridekkel és újdonságokkal, amelyek elérhetők a magyar termelők számára is.

 

 

Kínálatunkban megtalálhatja a termesztési körülményeihez és termelési intenzitásához leginkább megfelelő, korszerű repcéket:

 

Katalógusunkat is letöltheti, ha a teljes választékot egyben szeretné látni:

repce kalászos vetőmag katalógus 2021

 

Az adottságokhoz kell repcét választani és a Lidea segít ebben!

Aktuális árlistánkat megtekintheti illetve letöltheti a képre kattintva:

lidea repce arlista 2021

Repce értékesítési kampányunkhoz tartozó akciónkról itt talál további részleteket:

 

repce vetomag akcio

 

Bővebb információért keresse a területileg illetékes kollégánkat, vagy részletesebb információ található rólunk a honlapunkon.