MENÜ

Nyeremény gyárlátogatáson a MezőgépÉSZek

2018.03.19.

Az Agro Napló és a MEGFOSZ által közösen szervezett MezőgépÉSZek 2017-2018. játék harmadik helyezettje a ZÖLDFÜLŰEK csapata lett. A jánoshalmai FM ASZK, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium diákjai és felkészítő tanáruk – sok más nyereményük mellett – egy gyárlátogatást nyertek a Fliegl Abda Kft-hez, melyre 2018. március 13-án került sor.

 

Annak érdekében, hogy a gyárlátogatást minél hamarabb el tudják kezdeni és minél több információval és élménnyel legyenek gazdagabbak, a cég már előző este meghívta a csapatot és egy nagyon kellemes, csapatépítő gokartozással egybekötött, kötetlen szórakoztató élményt is beépített a másnapi gyárlátogatás előtt a diákoknak.

img_4946-k

A szórakoztató program után másnap délelőtt a Fliegl Abda Gépgyártó Kft. képviselői előadást tartottak a csapat tagjainak, ahol a cég bemutatását követően Szabó Lajos értékesítő kolléga mutatta be a különböző típusú és fajtájú pótkocsikat, tartálykocsikat és azok újdonságait, valamint azok főbb technikai sajátosságát.

A csapat külön kérésére külön előadást tartott Zsédenyi Gábor, a Kft. tervező mérnöke a pótkocsik vizsgáztatásának folyamatáról.

img_4976-k

img_4987-k

img_4983-k

A diákok nagyon érdeklődőek és aktívak voltak, így az előadások mellett már nagyon várták, hogy végre gyakorlatban is megtekinthessék az előadáson elhangzott pontos és precíz folyamatokat, hiszen a gyárban a legkisebb alkatrészekből, nagyon nagy tervező munkával és precizitással készülnek ezek a pótkocsik, melyet itt most Magyarországon testközelből tekinthettek meg.

Az ebédet követően az előadást tartó kollégák bemutatták a gyár minden részlegét és minden szegmensét. Körbevezették őket a gyár területén és minden információt átadtak a diákoknak, ami a gyártással kapcsolatos és hasznos információ lehet részükre tanulmányaik, vagy akár jövőbeli munkájuk során is.

img_5009-k

20180313_131201-k

img_5034-k

A ZÖLDFÜLŰEK csapata nagyon sok élménnyel, tudással és egy igazi magyar gyár teljes körű működésébe való betekintésével, valamint a gyár által összeállított ajándékcsomaggal térhettek haza.

Köszönjük a felajánlást, az együttműködést és az iskolai csapatoknak nyújtott segítséget a Fliegl Abda Gépgyártó Kft. vezetőségének és munkatársainak!

MEGFOSZ – Viczián Ágnes