Létszámbővítési könnyítések 26 VP pályázatnál

Agro Napló
A változási jegyzékben megadott 26 darab pályázatnál módosult a létszámbővítésre vonatkozó feltétel. Már nem a fizikai zárás időpontjában kell a létszámbővítést igazolni az átlagos statisztikai állományi létszám alapján, hanem a fenntartási időszak kezdetétől számított 12 hónapot követően.

Az agrár-beruházások vonatkozásában törlésre került az a kritérium, hogy az újonnan felvételre kerülő munkavállaló legutolsó bejelentett munkahelye nem lehet a pályázó kapcsolt-. partnervállalkozásának vagy természetes személy közeli hozzátartozójának többségi tulajdonában álló vállalkozásának a megvalósítás helyszíne szerinti megyében működő telephelye.

Fontos, hogy a létszámbővítést pályázatonként kell teljesíteni. Több futó projekt esetén a vállalt alkalmazotti létszám összeadódik.

A „Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című pályázatból is kivették a feltételt, hogy a Támogatói Okirat kézbesítését követő 6 hónapon belül be kell nyújtani az első kifizetési igénylést.

A fent leírtak csak tájékoztató jellegűek és nem teljes körűek, a változásokkal kapcsolatos közlemény itt elérhető – hívta fel a figyelmet a NAK. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Még van elnyerhető forrás öntözésre

Még van elnyerhető forrás öntözésre

A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztését célzó pályázaton még van elnyerhető forrás – írja a nak.hu. Az egyszerűbb igénylésért ügyfélbarát...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!