MENÜ

Feleljen a TALAJEGYETEM kérdéseire és NYERJEN!

2018.01.22.

Válaszoljon 2018. február 5-ig a TALAJEGYETEM sorozatunk januári kérdéseire, és nyerjen 1 zsák DKC 4670 kukorica vetőmagot, DEKALB mellényt és DEKALB széldzsekit!

 

A nyereményről:

1 zsák DKC 4670 kukorica vetőmag:

A DEKALB 4670 a DEKALB SMART generáció első képviselője hazánkban. A hibridhez elérhető precíz tőszámajánlásnak köszönhetően minden talajtípuson a lehető legnagyobb termést érhetjük el vele. Erős szárának köszönhetően a magas tőszámok alkalmazása esetén sem kell a növények megdőlésétől tartanunk. A korai virágzás segíthet elkerülni a július eleji hőstressz okozta terméscsökkenést.

dkc4670_2

További információ a hibridről: https://www.dekalb.hu/kukorica/termekek

+ 1 db DEKALB mellény

+ 1 db DEKALB széldzseki

 


Két éves Talajegyetem sorozatot indítottunk gyakorló gazdák részére, amellyel célunk, hogy a sikeres növénytermesztés alapját képező talajkérdésben gyakorlati ismereteket és iránymutatást adjunk, továbbá a fenntarthatósághoz, a jövedelmezőséghez és a precíziós gazdálkodáshoz elengedhetetlenül szükséges gazdálkodói gondolkodást „megdolgozzuk”.

A gyakorlati tudást adó cikkek tartalmából "feleltetünk" hónapról hónapra, jó felelet esetén nem érdemjegyet, hanem sorsolást követően értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek Olvasóink. 

Az első fordulóban a helyes válaszokat az alábbi űrlap kitöltésével várjuk 2018. február 5-ig. 

A válaszokat megtalálhatja a Talajfizika másképpen című cikkben ide kattintva.

Íme a három kérdés:

Kövesse sorozatunkat! Ne feledje, a gyakorlati tudás mellett értékes ajándékokat is nyerhet hónapról hónapra a TALAJEGYETEM által!