2024. április 20. szombat Tivadar

Elindult a Brexit tematikus oldal a Nébih honlapján

Agro Napló
Elindult a Brexit tematikus oldal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján – tette közzé az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság.

Nagy-Britannia Európai Unióból történt kilépését követően, 2021 januárjától az élelmiszerlánc számos területén új szabályozás lép életbe – hívja fel az érintettek figyelmét a Nébih.

A Brexit néhány tekintetben hazánkra is hatással van, ezért fontosnak tartja a hatóság, hogy a Nébih szakterületeit érintő változásokról egységes, ugyanakkor áttekinthető felületen informálja az érdeklődőket. Ennek érdekében indította el a hivatal honlapján a Brexit tematikus oldalt.

Az új platform alapelve a felhasználóbarát kezelés és a könnyű kereshetőség, melynek érdekében ágazatonként elkülönítve foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat. 

A folyamatosan frissülő felület ide kattintva érhető el. Javasolják, hogy a hiteles és naprakész tájékozódás érdekében az érintettek rendszeresen kísérjék figyelemmel a Nébih Brexit tematikus oldalán publikált tartalmakat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A kisiskolásokra koncentrál a Nébih

A kisiskolásokra koncentrál a Nébih

Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztü...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!