Világbotrány az élelmiszerpazarlás, de a változás a konyhánkban kezdődik
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Halálos csapda lehet egy egyszerű sörösdoboz a természetben, ezért kiemelten fontos lenne, hogy ne legyenek eldobva.
Bár 2026-tól szigorítják a hulladékexport szabályait, addig is jelentős mennyiségű szemetet szállítanak harmadik országokba.
Az EU-s átlaghoz képest kevesebb élelmiszert dobnak ki a magyarok, de még mindig sok étel kerül a kukába hazánkban.
Csodaszép növényeket hozhatunk létre konyhai hulladékból.
Tragikus a helyzet Debrecen mellett.
Van olyan ország, ahol salátatermesztésre használják.
Így lesz minőségi föld a zöldhulladékból és a háztartási hulladékból
Hulladék borítja el az egykor gyönyörű tavat és környékét.
A kukánál sokkal jobb helyre is rakhatod a felesleges hulladékot.
Nem mindegy mi kerül a komposztládába.
Jelentős értéket képviselnek a hazai gyepek, megőrzésüket a kormány is támogatja.
Voltak itt-ott visszaesések, de továbbra is stabilan pozitív nyereséget hoznak a baromfis vállalatok itthon.
A szakmai szervezetek és kutatási hálózatok munkája elengedhetetlenül fontos a versenyképes és fenntartható agrárium megteremtéséhez.
80 százalékra szeretné növelni a magyar zöldségek arányát a boltokban a DélKerTÉSZ.
Évről évre újabb meglepetések érik a gazdákat a földeken, egyre kisebb a mozgástér.