Meghódítja Magyarországot ez a szalámi: egyre többen csapnak le rá
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
A Nemzeti Parkban készülő felvágottak nemcsak különlegesek, hanem egészségesek is.
Most végre kiderülhet, hogy mi az oka annak, hogy drágábbak a Pick szalámik itthon, mint a németeknél.
Egészségvédő hatású sonkák, kolbászok és szalámik fejlesztésébe kezdtek Debrecenben.
A szakemberek attól tartanak, hogy a gyengébb minőségű húskészítmények felé fordulhatnak a magyar fogyasztók.
Az új szalámiüzem építését a gyártó termékei iránti megnövekedett kereslet indokolta.
Lezárult a Pick és a Szegedi Tudományegyetem közös projektje.
Rengeteg még a bizonytalanság Lengyelországban a szamóca 2024-es szezonja körül.
Nagy István szerint a borászokat a magyar agrárium "elöljárói", tevékenységük évekkel előre jelzi az európai mezőgazdaságra váró kihívásokat, és mutatja a megoldási lehetőségeket.
Online tájékoztató lesz a DRS termékek jelölésére és forgalmazására vonatkozó szabályozásról.
Az Agro-ökológiai Programban a tudatosság mentén kell választani, fontos, hogy ne csak a pontvadászat legyen a cél.
Új távlatokat nyithat a rovarágazatban az Agroloop és a Széchenyi István Egyetem együttműködése, amelynek keretében kutatni és oktatni is fogják a témát.