Egyre többen mondanak le a sajtról, tojásról: ezt eszik inkább helyettük
Az élelmiszeripar és a gasztronómia folyamatosan változik, és ezzel együtt nő a kereslet az eredeti alapanyagokat helyettesítő termékek iránt.
Az élelmiszeripar és a gasztronómia folyamatosan változik, és ezzel együtt nő a kereslet az eredeti alapanyagokat helyettesítő termékek iránt.
A fenntarthatóság, az állatjólét és az egészséges életmód is egyre fontosabb szempont a fogyasztóknak.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
A tej egészségre gyakorolt hatása a szakemberek között is vitatott téma napjainkban.
A növényi alapú italok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, viszont hazai gyártó még nincsen egyelőre.
Németországban széles piaca van a növényi alapú élelmiszereknek, de a nagyarányú vegetáriánus népesség még többet szeretne.
Tehéntej vagy alternatív tejek? Melyik a fenntarthatóbb, és tej-e a növényi tej?
Tényleg "zöldebb" és egészségesebb, ha valaki növényi alapú italokat fogyaszt tehéntej helyett?
Bejelentést tett a terméktanács a Nébihnél.
Nagy biznisz lehet a krumplitej.
A tejágazati konferencia alapigazságai.
Új életmód hódít az Egyesült Királyságban.

Bár a kertészeti traktorok kínálata soha nem volt ilyen sokszínű és technológiailag fejlett, a gazdák vásárlási kedve továbbra is visszafogott.
Megjelent az Agro Napló legfrissebb száma, amely átfogó képet ad a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívásokról és lehetőségekről.
Franciaországban tíz százalékkal bővül az uborkatermés volumene az előző évhez képest.
Hullámzó szezont zártak a holland szamócatermesztők, a termelés szintje stabil volt, az árak azonban igen változékonyan alakultak.
Az ünnepek után fokozatos lehűlés körvonalazódik Európa nagy részén, több előrejelzés szerint a Kárpát-medencébe is fagyos légtömegek juthatnak el.