Most lehull a lepel a húspótló élelmiszerekről: ezt eddig biztosan nem tudtad
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
Az ország elsőként engedélyezte a laborban előállított csirkehús értékesítését.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.
Csaknem megegyezik az európai almakészletek szintje az előző évivel, de az olasz, francia és spanyol raktárakban a tavalyinál több gyümölcs vár még értékesítésre.
Folytatódik a változékony, záporos-zivataros időjárás a jövő héten, a hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül lesz.
Átadták a Brillante-2024 Nemzetközi Párlatverseny díjait a Gyulai Pálinkafesztiválon.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felelős a faanyag-kereskedelmi lánc felügyeletéért hazánkban.
A KAP Stratégiai Tervben is segítik a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták fennmaradását.