A műhús után ez a következő? Jön a laborban növesztett állati bőr
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.
Vasárnap jön a felszabadító hidegfront, utána már élhetőbb hőmérsékletekben bízhatunk.
Miközben a boltok polcait egyre inkább elárasztják az olcsó import tejtermékek, a hazai gyártóknak egyre nehezebb talpon maradni.
A tavalyinál 12 százalékkal nagyobb termés várható a sárgarépánál az első, korai prognózis szerint.
Súlyos aszály és hőség pusztít Szerbia délkeleti hegyvidékén, ahol a vízhiány már az állatok életét is veszélyezteti.
Kína 75,8 százalékos ideiglenes dömpingellenes vámot vetett ki a kanadai repce importra, tovább mélyítve a két ország közötti kereskedelmi feszültséget.