Ilyen húst fogunk enni a jövőben? Jobb, ha felkészülünk, mi várhat ránk
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Egy franciaországi cég most alapjaiban akarja felforgatni a bőrszektort legújabb ötletével.
Most végre kiderül, hogy környezetkímélőbbek-e a laboratóriumban előállított húsok?
Mit érdemes tudni az úgynevezett tenyésztett húsokról?
A jövő élelmiszereiben rejlő veszélyeket és lehetőségeket vizsgálja a FAO.
A Google és a Microsoft alapítói is beszálltak a projektbe.
Megvan a technológia a mesterséges termeléshez.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.