Egyre több magyar issza ezt a csodaitalt: itthon is hódít az új őrület
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
A klorofill, a növények zöld színét adó pigment, nem csupán a fotoszintézis alapvető eleme, de egyre nagyobb szerepet kap számos iparágban is.
Az ember azt hihetné, hogy a lombszíneződés pusztán egy olyan őszi folyamat, amikor a levelek végül lehullanak, pedig ez közel sem így van.
Sokféle növényi színanyagot használ az élelmiszeripar, és vannak érdekességek is.
Zöldséghiányunkat a késő ősztől-kora tavaszig tartó időszakban a könnyen megtermelhető csíra-, és mikrozöldségekkel enyhíthetjük.
Nem árt nyitott szemmel járni.
Napfény nélkül nincs élet.
A melegedő óceánok a fitoplanktonoknak kedveznek.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.