Egyre több ilyen élelmiszer van a boltokban itthon: ezt jó, ha mindenki tudja
Egyre több hazai élelmiszer rendelkezik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjeggyel.
Egyre több hazai élelmiszer rendelkezik a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjeggyel.
A KMÉ-védjegy használati jogát három évre kaphatják meg a gyártók és a forgalmazók.
Már csak néhány napig pályázhatnak az uniós támogatásra a magyar almatermesztők.
Már közvetlen préselésű almalevek is pályázhatnak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyre.
Március 1-től pályázható a minőségrendszerekhez történő csatlakozást ösztönző felhívás.
A Termékmustrára végül a csemege, a paprikás és/vagy csípős szalámik, valamint a téliszalámi megnevezésű termékek kerültek be.
A KMÉ egy olyan védjegy, amely utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére.
Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer.
A cél, hogy minél többen megismerhessék az új védjegyrendszert.
A megfelelő működéshez átlátható szabályzatra van szükség.
Oroszországban hideg és szárazság is adódott, aggódik a piac a kínálat miatt.
Egy skót kutatás szerint ősi mikrobák segíthetnek az aszály mezőgazdasági hatásainak kivédésében.
Ahhoz, hogy a muskátlu mindig a legjobb formáját mutassa, rendszeresen el kell távolítani róla a megfakult, elszáradt virágokat és hervadt leveleket.
A fűszerparika termesztők idén is igényelhetnek támogatást a vetőmagköltségeik részleges kompenzálására.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.