Döcög a magyar sörforradalom, szenvednek a kisebb főzdék
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Az áremelkedések ellenére is töretlen a kézműves sörök népszerűsége a magyarok körében.
Magyarországon és világszerte reneszánszukat élik a kézműves sörfőzdék és termékeik.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Egyre népszerűbbek a sörök, különös tekintettel a kézműves sörök a magyar lakosság körében.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A kézműves sörökre is rájár a rúd.
Meglepően alakult a Félegyházi Sörműhely első éve.
Az új generáció mentette meg a kézműves italokat.
A város első embere tisztelgett a kézműves márka előtt.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.