Döcög a magyar sörforradalom, szenvednek a kisebb főzdék
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Nem sikerül nyereséget kifőznie a kézműves sörkészítők többségének Magyarországon.
Az áremelkedések ellenére is töretlen a kézműves sörök népszerűsége a magyarok körében.
Magyarországon és világszerte reneszánszukat élik a kézműves sörfőzdék és termékeik.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Egyre népszerűbbek a sörök, különös tekintettel a kézműves sörök a magyar lakosság körében.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A kézműves sörökre is rájár a rúd.
Meglepően alakult a Félegyházi Sörműhely első éve.
Az új generáció mentette meg a kézműves italokat.
A város első embere tisztelgett a kézműves márka előtt.

Az EUDR változtatásának célja, hogy kiszámíthatóbbá és egyszerűbbé tegyék az alkalmazást, miközben az erdőirtás elleni küzdelem továbbra is központi cél.
Az ünnepi időszak közeledtével egyre többen választják a személyre szabott, házilag készített gasztroajándékokat.
A beruházások várható élénkülése, a stabilizálódó makrogazdasági háttér együttesen kedvező feltételeket teremthetnek a vállalatok számára.
Az Alapvetés podcast eheti különkiadásában az ágazat fontos szereplői értékelték a 2025-ös év kihívásait.
Az Északi-középhegységben egyre gyakoribbá váltak a farkasészlelések, miután védett európai szürke farkasok telepedtek meg a régióban.