Búcsúzhatunk a magyar kukoricától? Csak így menthető meg a hazai termés
Így változik a klíma.
Így változik a klíma.
Nem csoda, hogy odáig vagyunk érte.
Már több ezer éve fogyasztunk káposztát.
Nemcsak a mezőgazdaságnak tenne jót, ha több káposztaféle fogyna.
Ez a technológia nagyon megkönnyítheti a rovarkártevők elleni küzdelmet.

Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.
A fagy- és aszálykár, valamint a sertéspiaci túlkínálat ellensúlyozása érdekében újabb eszközzel segítik a gazdálkodókat.