Lépések a fenntartható élelmiszeripar felé
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
A felére kell csökkenteni 2030-ra az egy főre jutó globális élelmiszer-pazarlást, valamint csökkenteni kell az élelmiszer-veszteséget, beleértve a bet...
Az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság nyári szezonális ellenőrzéseinek sorában idén a balatoni „fröccsutcák” és a szépasszonyvölgyi „pince utcák” vizs...
Évek óta azt tapasztaljuk, hogy növekszik a minőség, ami számunkra nagyon fontos visszajelzés – jelentette ki dr. Felkai Beáta Olga a 2023. évi Ország...
A tej pozitív tulajdonságai miatt az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) június 1-jét jelölte meg a Tej Világnapjának.
Az Agrárminisztérium pénteken mutatta be a honlapot, amely segítséget nyújt a Magyarországon forgalmazott élelmiszerek megismeréséhez és eligazít a kü...
Átadták az MPM Research Kft. vízelvonásos technológiával működő, Kavali nevű zöldség- és gyümölcsfeldolgozó gyártóüzemét csütörtökön, Mórahalmon.
Voltak itt-ott visszaesések, de továbbra is stabilan pozitív nyereséget hoznak a baromfis vállalatok itthon.
A szakmai szervezetek és kutatási hálózatok munkája elengedhetetlenül fontos a versenyképes és fenntartható agrárium megteremtéséhez.
80 százalékra szeretné növelni a magyar zöldségek arányát a boltokban a DélKerTÉSZ.
Évről évre újabb meglepetések érik a gazdákat a földeken, egyre kisebb a mozgástér.
Pásztoroló legeltetést végző és villanykerítésben, legelőkertben tartott állományok gazdái egyaránt aggodalommal tekintenek az előttük álló időszakra.