Óriási változások jöhetnek a pálinkaszektorban: jelentősen átalakulhat a piac
Közösen fejleszti a pálinkaszektort a MATE és a Pálinka Nemzeti Tanács.
Közösen fejleszti a pálinkaszektort a MATE és a Pálinka Nemzeti Tanács.
Új tanulmány jelent meg a kínai sörkészítésről.
A mustgázmérgezés veszélyére figyelmeztet az OKF.
Egyre népszerűbb a magyarok körében az almabor.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Meglepő dolgot tapasztaltak a kutatók.
A mustgázzal telített pincék veszélyeire figyelmeztetett a katasztrófavédelem.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Komoly veszélyt jelent a mustgáz.
Április elejétől kapható a sörkülönlegesség.
Így kerülheted el az otthoni párlat-baleseteket.
Pedig egyszerű lenne a megelőzés.
Most mindenre fény derül.
Rengeteg még a bizonytalanság Lengyelországban a szamóca 2024-es szezonja körül.
Nagy István szerint a borászokat a magyar agrárium "elöljárói", tevékenységük évekkel előre jelzi az európai mezőgazdaságra váró kihívásokat, és mutatja a megoldási lehetőségeket.
Online tájékoztató lesz a DRS termékek jelölésére és forgalmazására vonatkozó szabályozásról.
Az Agro-ökológiai Programban a tudatosság mentén kell választani, fontos, hogy ne csak a pontvadászat legyen a cél.
Új távlatokat nyithat a rovarágazatban az Agroloop és a Széchenyi István Egyetem együttműködése, amelynek keretében kutatni és oktatni is fogják a témát.