Világbotrány az élelmiszerpazarlás, de a változás a konyhánkban kezdődik
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Játékosság, kreativitás és pozitív hozzáállás a kulcs a Munch és a Maradék nélkül csapata szerint.
Figyelnünk kell a környezetünk megóvására, valamint arra, hogy a legkevesebb ételmaradék kerüljön a kukába.
Nagyon sok konyhai hulladék aranyat érhet a kertben, ezért lehetőleg ne egyenesen a kukába dobjuk őket!
Így vegyük fel a harcot a hangyák ellen.
Ezekkel a trükkökkel nem foghatunk mellé!
Ki ne szeretne rövid idő alatt kiváló minőségű komposztot kapni?
Ezekre figyelj oda, és garantált lesz a siker.
Óvintézkedéseket vezettek be a sertéspestis miatt.
A kukánál sokkal jobb helyre is rakhatod a felesleges hulladékot.
Elrendelték az élelmiszerek megsemmisítését.

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.