Gyakran használsz vajat? Akkor ezzel nem árt tisztában lenned
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
A tavalyi évben tejfeldolgozás terén a sajt és a vaj előállítása dominált: a teljes tej mintegy 70%-át használták fel erre a célra.
A nagy svájci sajtgyártó is felismerte a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket.
Mire számíthatnak 2022-ben a pezsgőborok kedvelői?
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Verhetetlenek a hagyományos, érlelt, füstös ízjegyek.
Van olyan húskészítmény, aminek nem változott az ára tavaly óta.
Tokaji aszús hordókban készült a Dictador különleges prémium rumja.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Ez a magyar sajtok közül az első.
Elrendelték a termékek megsemmisítését.
Vigyázat, lehet, hogy olyat is megtud, amit eddig nem akart!

A szereplők szerint a magyar búza megítélése romlott az elmúlt években, és a hazai termés jelentős része ma már csak a kommersz kategóriában versenyképes a külpiacokon.
Az ENSZ 2026-ot a legelőknek és a pásztoroknak és az ő kiemelt szerepüknek dedikálja.
Az ÖMKi aktuális kísérleti eredményeik alátámasztják a csökkentett művelésen alapuló ökológiai mezőgazdaság előnyeit.
Csak az integrált, tudásalapú, helyspecifikus tápanyag-utánpótlás jelenthet valódi kiutat a piacot jellemző bizonytalanságból.
A magyarok nem lelkesednek a változásért és nincs igazi kapcsolat a kutatók és a gyakorlat között sem.