Gyakran használsz vajat? Akkor ezzel nem árt tisztában lenned
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
Milyen tulajdonságok és előállítási paraméterek függvénye, hogy mennyire kenhető a vaj?
A tavalyi évben tejfeldolgozás terén a sajt és a vaj előállítása dominált: a teljes tej mintegy 70%-át használták fel erre a célra.
A nagy svájci sajtgyártó is felismerte a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket.
Mire számíthatnak 2022-ben a pezsgőborok kedvelői?
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Verhetetlenek a hagyományos, érlelt, füstös ízjegyek.
Van olyan húskészítmény, aminek nem változott az ára tavaly óta.
Tokaji aszús hordókban készült a Dictador különleges prémium rumja.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Ez a magyar sajtok közül az első.
Elrendelték a termékek megsemmisítését.
Vigyázat, lehet, hogy olyat is megtud, amit eddig nem akart!

A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.