Tovább növekvő TERMELŐI BIZALOM és új, MODERN HIBRID PORTFÓLIÓ (x)

Agro Napló
A KWS az egyik legdinamikusabban fejlődő és növekedő kukoricamárka a hazai piacon*. Két vezérhibridünk, a KWS KASHMIR és a KWS INTELIGENS megerősítette a helyét a TOP10 és TOP15 legnépszerűbb hibridek listájában**.

Nemesítői és fejlesztőmunkánk eredményeképpen 3 új, MODERN KWS kukoricahibridet ajánlunk a figyelmükbe, melyekkel a hibridválasztás oldaláról segítjük a gazdálkodóinkat a kockázatkezelésben.

„Profi kockázatcsökkentés a KWS újgenerációs, korai érésű hibridjeivel. Ha gyakrabban vannak az adott területen stresszes, alacsonyabb termésű évek, akkor KWS OLTENIO, ha pedig még egy gyengébb évben is jó termése van, és egyébként is ritkák az ilyen évek, akkor KWS HYPOLITO. A legjobban akkor csökkentjük a kockázatot, ha mindkét hibridet vetjük a területünkön. Mindkét hibrid a magyarországi köztermesztésben jellemző adottságok mellett maximálisan ajánlható!” – Szanyi István, ügyvezető igazgató

KWS OLTENIO – FAO 350–400 – ÚJ 
Kompakt, generatív növényhabitus – kevesebb szármaradvány betakarítás után. Erektív levélállás – a teljes levélzet hatékony asszimilációja. Korai virágzás – korábbi, intenzív szemkitelítődés. Biztos termésképzés a forró aszályos időszak elkerülésével. Kiemelkedő aszály- és stressztűrés. Közepes és alacsony termésszinteken kiugró terméselőny.

KWS HYPOLITO – FAO 350–400 
A MODERN HIBRID – mely megoldást nyújt a klímaváltozás okozta szárazság és hőstressz kihívásaira, valamint az energiadrágulásból adódó magas szárítási költségekre. FAO 400 eleji hibridekre jellemző termőképességgel rendelkezik, míg betakarításkori szemnedvessége a FAO 300-as közepi fajtákéhoz hasonló. MKK TOP 20 FAO 300, 2021: 1.
helyezett MKK TOP 20 FAO 300, 2022: 4. helyezett.

KWS GIRO – FAO 450–500 
2022-ben a KWS GIRO érte el a legnagyobb termést a Magyar Kukorica Klub TOP20 FAO 400 éréscsoportjában. Kompakt, generatív növényhabitus, kedvező erektív levélállás, erős szár – az igazán nagy termésekhez! A KWS GIRO korábbi virágzása lehetővé teszi a forró, aszályos időszak elkerülését és az asszimi￾láták beépülésének korábbi kezdetét. Későbbiekben ez lesz a magas ezerszemtömegének biztosítéka. Alacsony szártömege által jelentősen javul a betakarítás területhatékonysága.

„Válassza a KWS modern kukoricahibridjeit és hozza ki a maximumot termőföldjéből! Rendkívüli alkalmazkodóképességük biztosíték a sikerhez változatos termőhelyi és technológiai adottságok mellett is! A KWS OLTENIO és KWS HYPOLITO korai érésű hibridek lehetőséget nyújtanak a hatékony és jövedelmező kukoricatermesztésre a megváltozott klimatikus és gazdasági körülmények között. Aki pedig a kompromisszumok nélküli extra termőképes￾séget keresi, azoknak a KWS GIRO a következőket kínálja: igen magas terméspotenciál, kiváló szár- és csőegészség, erős szár és csőtartó szövetek. A KWS új hibridgenerációját a magas termőképesség mellett rendkívüli vízleadó képessége teszi igazán modern hibriddé!” – Nagy Csaba, marketingmenedzser
#ÉRJ EL TÖBBET a KWS hibridek új generációjával!

Katalógus megtekintése

   

-X-

*,**Forrás: Kynetec Kukoricapanel, Magyarország, 2023

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
LEMORZSOLÓDVA…

LEMORZSOLÓDVA…

Lassan véget ér az inka arany aratása, a csapadékos időjárás miatt november elején a szántóföldek alig több, mint négyötödét járták csak be a kombájno...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!