AZ ADOTTSÁGOKHOZ KELL KUKORICÁT VÁLASZTANI ÉS A LIDEA SEGÍT EBBEN! (x)

Agro Napló
Az elmúlt szezon sokszor szélsőséges időjárása az ország egyes területein ismét megnehezítette a kukoricatermesztők életét. Újból bebizonyosodott, hogy a hibridek stressztűrő képessége között komoly eltérés tapasztalható, és emellett felértékelődtek azok a megoldások, amelyekkel biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá válik a termelés a megváltozott klimatikus viszonyok között.

A Lidea olyan innovatív megoldásokat dolgozott ki és ajánl kukoricatermesztő partnereinek, amelyek megoldást nyújtanak az időjárásból adódó kockázatok csökkentésére, és ezáltal hosszabb távon és fenntartható módon eredményessé válhat a gazdálkodásuk.

Az idei szezonban a legfontosabb éréscsoportokban megtalálhatja az Ön számára leginkább megfelelő, magas és stabil termőképességű, stressztűrő Lidea kukoricákat. Kukoricahibridjeinkkel, fejlesztéseinkkel és egyéb növényeinkkel kapcsolatban keressék a területileg illetékes kollégánkat, vagy bővebb információ található rólunk honlapunkon!


www.lidea-seeds.hu

       

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
LEMORZSOLÓDVA…

LEMORZSOLÓDVA…

Lassan véget ér az inka arany aratása, a csapadékos időjárás miatt november elején a szántóföldek alig több, mint négyötödét járták csak be a kombájno...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!