A Yokohama Off-Highway Tires az Agritechnica 2023 című eseményen (x)

Agro Napló
Új és egyedi hibrid gumiabroncs, új sorozat és nemzetközi szakértői csapat

A Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) ismét részt vesz az Agritechnica 2023-on (november 12-18) a C28-as standon a 4-es csarnokban. Az Agritechnica globális platformot biztosít a mezőgazdasági és off-road gumiabroncs-megoldások bemutatásához. A YOHT Alliance márkáján keresztül mutatja be változatos portfólióját. A gumiabroncsok választéka olyan innovatív és technológiailag fejlett gumiabroncsokat tartalmaz, mint az Alliance Agri Star II traktorokhoz (új sorozat!), az Alliance 590 nagy teljesítményű radiál flotációs gumiabroncs munkagépekhez és az Alliance 389+ flotációs gumiabroncs pótkocsikhoz.

Új gumiabroncs és nemzetközi csapat

Ezenfelül egy traktorok számára készült, innovatív hibrid gumiabroncs prototípusa is bemutatásra kerül. Az ehhez a gumiabroncshoz használt speciális technológiák hatékonyan áthidalják a terep és a közút közötti szakadékot –egyaránt kiválóan alkalmas terepi műveletekhez és közúti szállításhoz, ezenfelül pedig különösen hosszú élettartam jellemzi.

 „Nemzetközi gumiabroncs-szakértői csapatunk alig várja, hogy találkozzanak az érdeklődőkkel. Az Agri Star II egyedülálló Stratified Layer technológiája (SLT), valamint az Alliance 590 és az Alliance 389+ esetében bemutatott flotációs technológia által kínált nagyobb vonóerő, hosszabb abroncs-élettartam és a hatékony talajvédelem a standunkon bemutatott abroncsok legfontosabb tulajdonságai közé tartozik” – emeli ki Angelo Noronha, a Yokohama Off-Highway Tires európai elnöke.

-X-

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!