Miért érdemes a Metalwolf kínálatában keresgélni, ha magágykészítőt szeretne? (x)

Agro Napló
Mert az őszi magágykészítéshez nálunk a hagyományos kombinátorokon kívül kompaktorokat és vario kombit is találhat! Ismerjék meg magágykészítő gépcsaládunkat!

A függesztett kombinátoraink alapkivitelben 3 sorba rendezett rugóskapákkal készülnek. A művelőelemek 32 x 10 mm-es segédrugós, merevített rugóskapák, fordítható lándzsával

A rugóskapák után rugóztatott simítólap és 2 sor csipkés törőhenger dolgozik. A szárnyak végén mélységhatároló kerék segíti a beállítást. Egyre népszerűbb a 4 sor kapás változat, hiszen ezzel a szármaradványos területen is könnyebb a munka, a ritkábban elhelyezett kapák miatt.

Merev vázzal 2,2 méterestől 3,3 méteres művelési szélességig, hidraulikusan csukható kivitelben 7,2 méteres művelési szélességig gyártjuk. Fogastáblás művelőelemekkel, frontfüggesztéssel is rendelhető. Előre is kérhető simítólap támasztórugóval vagy nyomórugóval.

Félig függesztett kombinátoraink háromféle változatban készülnek. Mindhárom változatban 5 sorban helyezkednek el a kapák, amelyek alapváltozatban 32 x 10-es segédrugós, merevített rugóskapákkal szereljük fordítható lándzsával, de választható hozzá rugóskapa lúdtalppal vagy germinátor kapa is. A kapák utáni simító és lezáró egység rugóztatott L idomacél simító, valamint soronként rugóztatott 2 darab csipkés rögtörő henger

A TKV jelű félig függesztett kombinátorok 4,2 méterestől egészen 8,4 méteres művelési szélességig készülnek. A kapák osztása 120 mm. A művelési mélységet a szárnyak végén állítható 2-2 db kerék és a váz középrészen belül elhelyezett, hidraulikusan mozgatható 2 db szállítókerék biztosítja.

Kompaktoraink felépítése annyiban különbözik a TKV kombinátortól, hogy a kapasorok elé bekerült egy rugóztatott L acél simító és csőpálcás rögtörő henger, ami a nagyobb rögök aprítását segíti. 4,2 méterestől 6,6 méteres változatig állnak rendelkezésre.

VARIO KOMBI talajművelő eszközeink 4,2-8,4 méter művelési szélességűek. Kapaosztásuk sűrűbb, 100 mm. A mellső elmunkáló elem hidraulikusan állítható és különálló, 150 mm széles rugós simító lapokból áll. A talaj tömörödés csökkentése érdekében tandem kerekes kialakítású.  Követő boronával is rendelhető. Ez a rögrendező nedves, vizes talajon szép munkát végez, anélkül, hogy visszatömörítené a talajt.

A Metalwolf már három évtizede elkötelezett a talajművelő gépek gyártása iránt. Ez idő alatt felépítettünk egy olyan üzemet, ahol a tervezéstől a szállításig minden házon belül történik. A magas minőségű acélból a plazmavágónkkal vágjuk ki az alkatrészeket, az eszközök vázszerkezetét a fémszemcse szóró fülkében felületkezeljük. A festés, összeszerelést követően házhoz is szállítjuk a gépet, amiért teljes körű garanciát vállalunk. Az alkatrész ellátás hosszú távú együttműködést igényel, ebben is maximálisan partnerei vagyunk kedves vásárlóinknak.

Minőség és megbízhatóság, ez a két legfontosabb érték, amit a Metalwolfnál megtalál!

Keressen minket, szívesen adunk részletes tájékoztatást gépeinkről telefonon vagy emailben. Mindig szívesen látjuk Ügyfeleinket Géderlakon egy személyes megbeszélésre is!

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!